MARVEL HEROES
Marvel Hereos oyunu ücretsiz olarak sunulan bir oyun. Marvel Hereos oyununa başlamak için gelen 5 farklı kahramandan birini seçmek durumundayız. Bu kahramanlarımız: Daradevil, Storm, Hawkeye, Scarlet Witch ve Fantastik dörtlüden The Thing. Oyunda yukarıda saydıklarımız dışında da kahramanlar var. Ancak bu kahramanlar gerçek para ile satılıyor. Gene gerçek para ödeyerek, seçtiğiniz kahramanın üzerindeki kıyafetini de değiştirmek mümkün.
Marvel Hereos oyununa, ilk hapishane baskınını savunarak başlıyoruz. Haritada ilerleyerek tecrübe puanı kazanıyor ve seviye atlıyoruz. Seviye atladıkça farklı yeteneklere sahip oluyoruz. Bölüm sonunda ilk boss olan Goblin ile savaşıyoruz. Goblin havada birkaç takla atarak yere iniyor ve bize saldırıyor. Tabi havadayken el bombaları atmayı unutmuyor. Marvel Hereos oyununun grafikleri, oldukça kaliteli. Bu sebeple cihazımızın biraz yüksek seviyede olması gerekiyor. Kahramanlarımız Avengers Towers adlı bir binada bulunuyor. Görevleri buradan alıyoruz. Görevler bizi farklı mekânlara ve değişik haritalara götürüyor.
Haritaları gezerken karşımızı çıkan düşmanları yeteneklerimiz sayesinde yenmenin yanı sıra, çevrede buluna cisimleri(bank, çöp kutusu vb) düşmanların üzerine fırlatabiliyoruz. Ancak elimizde herhangi bir nesne varken kahramanımız hareket edemiyor. Hareket etmek için nesneyi fırlatmaktan başka şansımız yok.
Eğer karakterinizin güçlü olduğunu düşünüyorsanız, PvP alanı denemeye değer. İkili takımlar halinde oldukça keyifli karşılaşmalar yapabilirsiniz. Savaş alanından farkı olmayan PvP alanlarında ki mücadele, gerçekten tatmin edici. Ancak bu alanda mücadele etmek istiyorsanız, Karakterinizin sağlam bir gelişime ihtiyacı var. Marvel Hereos oyunu sağlam grafikleri ve görselleri ile keyifli bir macera.