Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S5′in bir üst modeli olacağı söylenen Galaxy S5 Prime ilk kez detaylı olarak görüntülendi.
Samsung’un en yeni amiral gemisi Galaxy S5 büyük satış başarısı ile yoluna devam ederken, bir yandan da cihazın farklı modelleri hakkında bilgiler geliyor. Cihazın hem daha ekonomik, hem de teknik özellikler açısından daha mütevazi modeli Galaxy S5 mini için henüz elimizde “çok fazla detay” bulunmasa da, bir başka versiyon olan Galaxy S5 Prime için ardı ardına sızıntı yaşıyoruz.


Donanımsal özellikleri çok daha güçlendirilmiş ve buna bağlı olarak fiyatı da yükseltilmiş bir sürüm olarak karşımıza çıkması beklenen Galaxy S5 Prime ilk kez fotoğraflandı ve neye benzediğini gösterdi.
5.2 inç büyüklüğünde ve 2K yani 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olduğu iddia edilen Prime’ın, bu ay sonunda duyurulması beklenen LG G3 ile kapışacağı söyleniyor. Galaxy S5 Prime, söylentilere göre Galaxy S5′in kullandığı Snapdragon 801 işlemcisi yerine, grafik işlemcisi geliştirilmiş yine Krait 400 çekirdeğinin dördüne sahip Snapdragon 805 işlemciye sahip olacak.


Kaynak Scroll