Çoğu basketbol severin gözünde gelmiş geçmiş en büyük yıldızdır Michael Jordan. Böyle bir oyuncunun parlak dönemlerinin tamamını izleyebilenleri çok şanslı buluyorum, çünkü ben ancak sonlarına yetişebildim. Hala Jordan'ı unutamayanlar 2K Sports'un NBA 2K11'i Jordan çerçevesinde hazırlanmasına çok sevindiler. Şimdi ise firmadan Jordan hayranlarını NBA 2K11'i daha bir sıkı beklemelerini sağlayacak bir duyuru geldi.


2K Sports, NBA 2K11 için "The Jordan Challenge" (Jordan mücadelesi) modunu duyurdu. Peki nedir bu "The Jordan Challenge" ? İşte buna bayılacaksınız. Jordan'ın kariyerindeki en efsane 10 farklı müsabakada oyuncular Jordan'ı kontrol ederek, onun bu maçlardaki sergilediği müthiş performansına eşdeğerde bir oyun ortaya çıkarmak zorunda kalıyorlar. Örneğin Jordan'ın son saniyede attığı maç kazandıran mucize şutu atmak veya o unutulmayan smaçlarını gerçekleştirmek gibi...


The Jordan Challenge moduna ek olarak, oyuncular, Chicago Bulls'un NBA tarihindeki çoğu takımı kontrol etme şansına sahip olacaklar, Bulls'un şu senelerdeki takım kadrosu oyunda bulunacak; ‘85-’86, ’89-’90, ’90-’91, ’94-’95, ’95-’96, ’96-’97, ve ’97-’98.

8 Ekim'de çıkışını yapacak olan NBA 2K11'ın bu harika modu için güzel de bir trailer yayınlandı, karşınızda Majesteleri, önünde eğilin :)


Trailer İçin Tıkla .