T.S.C PES exTReme 12 Genel Bilgiler



exTReme 12 ile ilgili videolu bilgi almak için öncelikle sesli mektup bölümündeki videoları izlemenizi tavsiye ederiz. Bu yazıda sizlere exTReme 12 son durumu ve bazı önemli bilgiler vermeye çalışacağız.

Kesin Çıkış Tarihi:



Belirlediğimiz kesin çıkış tarihi 10 Marttır. Cumartesi günü linkler sitemizde olacaktır.


Boyut:



Sıkıştırılmış boyut yaklaşık olarak 3 gb dir. Son anda bu boyut bir miktar azalabilir ya da artabilir.



Yüklemeler:



Mümkün olduğunca alternatifli indirme linkleri hazırlamaya çalışacağız. Bu aralar upload sitelerinin durumu içaçıcı değil. Elimizden geleni yapacağız. Torrent olmayacaktır.



Kurulum:



Şimdilik kurulumu kopyala-yapıştır şeklinde düşünüyoruz. Zaten indirdiğinizde Belgelerim ve Program Files klasörleri olacak. İlgili yerlere atmanız yeterli. Yine de son anda setup şekline de getirebiliriz.



İçerik:



Şuan hala çalışmamızı geliştiriyoruz. Tanıtım videolar ve yazılarımızdan sonra sizlerden gelen yorumlar doğrultusunda çıkmamış çalışmaya bile güncelleme yaptık. Yine de çok sayıda oyuncu yüzü, stadyum vb konularda büyük beklentiler içerisinde olmamanızı isteriz. Daha önce de söylediğimiz gibi daha çok ağırlık verdiğimiz konular ses ve oyun atmosferi üzerinedir. Elbette özellikle S.T.S.L'de oyuncu yüzleri ve stadlarımız var. İlerleyen zamanlarda sırasıyla bu çalışmalar arttırılacaktır.



Oyuncu Güçleri:



Özellikle S.T.S.L oyuncu güçleri büyük bir titizlikle hazırlanmaktadır. Mümkün olduğunca hem gerçekçi hem de oyun anında hissettirdiği gerçeklik olarak özenli bir çalışma hazırlanmaktadır. Bu sene diğer serilere oranla farklı bir sistem olacağı için sadece oyuncuların toplam gücüne bakarak değerlendirme yapılması doğru değildir. Daha detaylı bilgi için "Oyuncu Güçleri Nasıl Ayarlanıyor?" isimli konuya göz atabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda yabancı liglerde de gerekli ayarlamalar yapılıp ilgili denge sağlanacaktır.



Güncellemeler:



exTReme 12 çalışmalarına ilk başladığımız günden bu yana sürekli tekrar ettiğimiz bir konu var. exTReme 12 çıktığında aslında herşey yeni başlıyor bizler için. Çıkış gününden hemen sonraki gün bile çalışmalarımız aynı hızda devam edecektir. Önemli olan çalışmamızı biran önce sizlerle buluşturmak ve sizlerden gelen yorumlarla yeni güncellemeler hazırlamaktır. exTReme 12 asıl seviyesine güncellemelerle birlikte gelecektir.



Son Söz:



Böylesine kapsamlı ve büyük çalışmalar içerisinde eleştiriye, yoruma açık çok özellik barındırır. Bir çoğu da sizin zevkinizle ilgilidir. Bir özelliği bir kişi beğenmezken bir diğeri beğenebilir. exTReme çalışmasını bir kenara bırakın ve PES 2012 serisini düşünün. Şu an bir anket yapsak beğenen de olacaktır beğenmeyende. Dolayısı ile biz herkesi mutlu etmenin çok zor olduğunu biliyoruz ve exTReme 12 çalışmasını mümkün olduğunca alternatif özellikli hazırlamaya çalışıyoruz. Çalışmamız yayınlandıktan sonra hemen vakit kaybetmeden sizlere "Ne Nasıl Yapılır?" Bölümleri hazırlayacağız. Burada çeşitli videolar ve anlatımlar olacak. Sizde istediğiniz gibi exTReme 12 çalışmasnı şekillendirebileceksiniz.



Şimdiye kadar yorum yapan, bizlere destek olan tüm üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bizlerin bir firma, şirket ya da maddiyat üzerine kurulmuş bir organizasyon olmadığımızın bilincinde olan, yapılan tüm çalışmaların "kendi hayatlarımızdan" yapılan fedakarlıklarla ve tamamen "Gönüllü" olarak eğlence için ortaya konduğunu bilen ve buna saygı duyan tüm üyelerimize, takipçilerimize
TEŞEKKÜRLER....