Bulunması gereken promramlar
1-Minecraft İNDİR
2-Minecraft_Server İNDİR
3-Quick Memory Editör İNDİR
-Başlat - Çalıştır'a gelip %appdata% yazıyoruz ve çıkan ekrana indirdiğimiz .minecraft dosyasını atıyoruz çıkan soruya evet diyoruz . Daha sonra Minecraft.exe yi masaüstüne kısayol olarak yolluyoruz.
-Masaüstüne Server adlı yeni klasör açıyoruz içine indirdiğimiz MineCraft_Server.exe'yi atıyoruz ve çalıştırıyoruz yaklaşık 5 dk bekledikten sonra programda yazı çıkmamaya başlıcak ve aşağıda done yazıcak done yazınca kapatıcaz ve Server dosyasına geri dönecez . Ve içinde 8 dosya olduğunu görecez .
-O dosyalardan server.properties e sağ tıklayın birlikte aç deyin ve not defterini seçin oradakileri alttaki resimdeki gibi yapın.
Resimdekileri yaptıktan sonra MineCraft_Server.exe yi açıyoruz
Ve şimdi Quick Memory Editör programını çalıştırıyoruz ve işlemleri resimdeki gibi yapıyoruz
Devam ediyoruz
Şimdi oyuna dönüyoruz
Multiplayere tıklıyoruz ve
Artık oyundayız
Anlatım budur beyler bide resimlere turnuval.com bannerı eklersek güzel olur türkiyede ilk ve tek anlatım bu minecraft hakkındaki !




LinkBack URL
About LinkBacks












Alıntı ile Cevapla

