Evet arkadaşlar sistemimiz 4-2-4 'dür
[IMG][/IMG]
bu sistem oyunculara oldukça hücum düşündüren bir sistemdir yani hücum akınlarınız hiç durmaz
evet arkadaşlar bu taktikte oynayacak oyuncular hakkında kısa bilgiler verelim.
SAĞ VE SOL BEK : bu oyuncuların hız ve top sürme yetenekleri çok iyi olması gerekir.
PAS DAĞITAN STOPER : bu stoperimizin pas,çabukluk ve soğukkanlılık özeliğinin yüksek olması gerekir.
STOPER : bu bölgeye iyi bir stoper alabilirsiniz. alıcaksanızda markaj özelliği iyi olsun.
KANAT OYUNCULARI : bu bölgedeki oyuncuların pas,hızlanma,hız,top sürme,çabukluk,çalım gibi özelliklerinin yüksek olması gerekir yani aldığı topu sıfıra kadar getirip orta açmaları lazım.çünkü bu taktikte ortalardan çok gol atılır.
OYUN KURUCU(os) : bu bölgedeki oyuncunun pas,soğukkanlılık.çabukluk özelliklerinin yüksek olması yeterlidir.bu oyuncu kendini boşa çıkararak takım arkadaşlarına kendisini gösterir ve aldığı olumlu pasları olumlu kullanması gerekecektir
İKİ YÖNLÜ ORTASAHA : bu bölgede oynayacak oyuncunun kondisyonu çok önemlidir nedeni ise burada oynayacak oyuncunun hücuma yardım etmesi ve savunmayada yardım etmesi gerekir.bu bölgede oynayan oyuncu her zaman kendini ceza sahası içinde unutturan oyunculardır.
YARATICI FORVET : bu bölgede oynayan oyuncu hücum hattını düzenler ve bu oyuncunun ilk görevi gol atmak ve attırmaktı o yüzden yanında fırsatçı golcü oynatıyoruz.
FIRSATÇI GOLCÜ : bu bölgede oynayan oyuncu sürekli gol fırsatlarını değerlendirir ve kendine rakip savunma arasında yer kapar.
eğer oyuncularınız bunları yapacaksa galibiyet kesin gibidir
evet şimdi gelelim takım komutlarına.
ve maçtan önce aşağıdaki direktifleri kullanırsanız iyi olur ama kalabalık orta sahalı takımlara karşı kanatları kullanın
evet arkadaşlar bu taktik çok hücum düşünen bi taktiktir savunmanızı iyi kurunki karşıdan gelen atakları savurabilin..
ben bu taktiği fm 13 çıktığından beri kullanırım.halen daha bir şikayetim yok.
sizlere fikstürü göstermek isterdim ama kayıtlı oyunlarım silinmiş en baştan bir kariyere başladım...
deneyin ve farkı görün..
*****BUDA LİNKİNİZ******
https://hotfile.com/dl/234117969/064...nldgn.rar.html
Paylaş