Samsung yeni dijital fotoğraf makinesi NX100 ile liderliğe gözünü dikti.

Samsung, aynasız, dünyanın ilk i-Function lensi ile donatılmış, mükemmel kareyi her seviyede fotoğrafçının parmak uçlarına taşıyan ve fotoğraf tutkunlarına makinelerini kontrol etmede yepyeni bir yöntem sunan benzersiz Samsung NX100 dijital fotoğraf makinesini fotoğrafseverlere sundu.

Aynasız dijital fotoğraf makinesi kategorisine hakim olmaya aday yenilikçi NX100, Samsung’un birden çok teknoloji alanındaki uzmanlığından faydalanarak tasarlandı. Yüzde 100 Samsung üretimi kilit bileşenlere sahip NX100, detaylı ve kapsamlı tüketici araştırma programları ile üretildi.

NX100, Samsung’un ilk aynasız fotoğraf makinesi olan ve aynı zamanda da sektörde çıtayı yukarıya taşıyan dünyanın APS-C boyutlu sensör özelliği içeren ilk dijital fotoğraf makinesi olan NX10’un başarısının ardından Samsung tarafından pazara sunuldu. Sektörün en öncü teknolojilerine ve teknik özelliklerine sahip bir dijital fotoğraf makinesi olarak, NX100’de kaliteli görüntüler elde etmek için APS-C boyutlu sensör ile kolay ve net görüntüleme için 3 inçlik AMOLED ekran yer alıyor. Ancak Samsung, NX10’daki yenilikleri biraraya toplayarak ve makinenin performans ve tasarımını önceki modele göre geliştirerek, aynasız dijital fotoğraf makinesi kategorisini, NX100 ile bir üst seviyeye taşıyor. NX100 modelinin ince, stil yansıtan zarif kasasının yanısıra, kullanıcıların ilk kez dijital fotoğraf makinelerini lens ile kontrol edebilmelerine olanak sağlayan sezgisel i-Function özelliği ön plana çıkıyor. NX100 ayrıca, bugün pazarda mevcut olan en hızlı otomatik odaklanma (AF) fonksiyonu ile de dikkat çekiyor. Bu özellik de kullanıcıların her anı yakalamalarına olanak sağlıyor. Yeni modelde hareketli çekimler için maksimum 6400 kapasiteye çıkarılan ISO da yer alıyor.

NX100’ün tasarımında, bir yaprağın üzerinde oluşan çiy tanesinin şeklinden esinlenildi. Samsung NX100’ün hafif, kompakt ve modern tasarımı fotoğraf makinesini rahatlıkla taşınabilir kılıyor ve kullanıcıların her zaman, her durumda NX100’ü yanlarında taşıyabilmelerine olanak tanıyor. Bir fotoğraf makinesinden çok daha fazlası olan Samsung NX100; hem yaratıcı bir araç olarak öne çıkıyor, hem de stilini cesurca ortaya koyan bir nevi sanat objesi olarak dikkat çekiyor.