iPad, iPhone ve iPod'larla çalışan bu dock, size müzik keyfi yaşatırken cihazınızı şarj ediyor!




Haziran ayında Türkiye'de satışa sunulduktan sonra müzik ve teknoloji tutkunları tarafından büyük beğeni ile karşılanan iHome ailesine iD9'dan sonra iPad sahiplerini de düşünen yeni bir ürün daha eklendi.

iD3, iPad düşünülerek minimalist çizgilerle tasarlanmış kompakt bir ses sistemi. iPad'e ek olarak iPhone ve iPod modelleri ile de iyi bir şekilde çalışıyor ve hem müzik, hem oyunlar, hem de uygulamalar için iyi bir işitsel deneyim sunuyor. Bongiovi ses teknolojisine sahip iD3, 50 watt gücünde D sınıfı amfi ile desteklenmiş iki adet 3.5" ileri teknoloji hoparlör kullanıyor. Bu sayede sesler hem çok daha canlı hem de cok daha berrak olarak size ulaşıyor. iHome'un üzerinde bulunan Universal Dock girişi müzik dinlerken iPod, iPad yada iPhone'larin şarj edilmesine olanak sağlarken, entegre line-in jack girişi sayesinde CD çalarınızı yada diğer müzik cihazları da iHome ile kullanabiliyorsunuz.

iD3; Özel alarm ayarları, sosyal uyarılar ve çok daha fazlası için iHome+Sleep uygulaması ile; dünyanın dört bir yanındaki radyo kanallarını dinlemek için de iHome+Radio uygulaması ile çalışıyor. iD3'da mükemmel ses deneyimi yaşatmak için SRS TruBass ve Reson8 ses teknolojisi yer alıyor.