Verbatim'in yeni diski, seyahat eden kullanıcılar için güvenli ve kolay bir depolama çözümü sunuyor!





Verbatim'den yeni Store 'n' Go Traveller, 750GB 2.5" siyah ya da gümüş renkli taşınabilir sabit disk. Traveller sürücü darbe ve düşmeye karşı daha fazla koruma sağlayan şok emici bir yapıyla tasarlanmış. Aynı zamanda sürücü için ekstra koruma sağlamak için sert bir lastikle çevrilmiş kenarı var. SuperSpeed USB 3.0 arabirimi sayesinde Verbatim Traveller, USB 3.0 ana bilgisayar sistemlerine bağlıyken son derece yüksek düzeylerde transfer hızı sunuyor. Tüm bu özellikleri sayesinde seyahat halindeyken kişisel ve profesyonel kullanım için ideal bir depolama çözümü sunuyor.

• Sağlam muhafazalı sürücü seyahat ederken darbelere karşı daha dayanıklı
• Saniyede 4.8 Gigabit veri transferi sunan USB 3.0 SuperSpeed
• USB tak ve çalıştır (ek güç kaynağı gerektirmez)
• USB 2.0 ile %100 uyumlu
• Nero BackItUp ve Burn Essentials yazılımı
• 27 dilde basılmış Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Sürücü tak ve çalıştır özelliğiyle harici güç kaynağı gerektirmiyor. Aynı zamanda USB 2.0 ile geriye dönük olarak yüzde 100 uyumludur. İlave güvenlik için Nero BackItUp ve Burn Essentials yazılımı, dosyaların, klasörlerin ve sürücülerin otomatik veya manüel olarak yedeklenmesini sağlar. Aynı zamanda dosyaların CD ya da DVD'ye kolayca kopyalanmasını sağlayan Nero Express yazılımı ve hasar görmüş dosyaları kurtarmayı sağlayan Nero RescueAgent yazılımını içerir.

Ayrıca sürücüde kullanıcı tarafından programlanmış bir süreden sonra otomatik olarak veya masaüstünden manüel olarak enerji tasarruf moduna geçerek enerji tüketimini azaltıp sürücünün kullanım ömrünü artıran (Green Button) Yeşil Düğme yazılımı bulunmaktadır.