Apple MacBook'ların çok beğenilen bir özelliğini şimdi de iPhone'a taşıdılar!




Siz de iPhone 4'ünüzün kalabalık arasından seçilmesini istemez misiniz? Hem de bunun için herhangi bir GPRS ya da benzeri bir sistem kullanmadan?

Birçok kullanıcı iPhone'larını göze batırmak için, onları farklı korumalar ile süslüyor. Fakat her şey iPathc isimli İngiliz iPod ve iPhone tamir sitesinin üretmeye hazırlandığı "iPhone 4 Rear Apple Illımination Modification" yazılımı ile şekil değiştirecek.

Her ne kadar ismi birazcık garip dahi olsa hazırlanan bu yazılım, iPhone'ların arkasında bulunan Apple logosunun parlamasını sağlayacak. Yani tıpkı Apple MacBook'larda olana benzer bir kristal ışık, iPhone'umuz tarafından kullanılabilecek. Direk olarak site üzerinden indirilebilecek olan yazılımsa beraberinde birçok farklı özelliği de getirecek. İlk olarak Apple logosu parlayacak ama bu parlamaya farklı renkler de isteğimize göre eşlik edebilecek. iPatch bu noktada yazılımla gelecek iki çok önemli özelliğe de değinmeden edemiyor.

Peki pil süresi ne olacak?





İlk olarak yayılan bu ışık, iPhone'un şarjından fazladan enerji tüketmeyecek ve herhangi bir ısınmaya sebep olmayacak. İkinci olarak ise yayılan ışık, Apple'ın MacBook'larındaki kadar parlayacak ve ekran kapandığı zaman o da kapanacak. Ayrıca görüşme esnasında da kendisini belli etmeyecek olan ışık, sadece telefon ekranı kullanımdayken parlayacak.

Pek tabii bu mod iPhone'un garantisini geçersiz kılacak ama program istenildiği zaman sistemden tamamen silinip, hiç kurulmamışçasına cihazı kullanmaya devam edebileceğiz. iPatch ise yakın zamanda seri üretime geçebileceklerini belirtti ve programın fiyatının 80 ile 100 dolar arası olacağına değindi.