Xerox’un yurtdışı organizasyonunda Orta ve Doğu Avrupa, Türkiye ve İsrail Bölgesi Global Hizmetler Direktörü olarak çalışan Gülcan Demirkol, Türkiye’ye dönüyor.

Gülcan Demirkol Xerox Türkiye’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak, distribütör ve iş ortakları organizasyonundan sorumlu olacak.

Xerox’ta 15 yıldır çeşitli yönetim görevlerinde bulunan ve 2005 yılından bugüne yurtdışı organizasyonunda görev yapan Gülcan Demirkol, Xerox Türkiye Genel Müdür Yardımcısı görevine getirildi. 1 Nisan 2010 itibarı ile yeni görevine başlayacak olan Gülcan Demirkol, distribütör ve iş ortakları organizasyonundan sorumlu olacak. Gülcan Demirkol doğrudan Xerox Türkiye Genel Müdürü Mehmet Sezer’e rapor verecek.

Xerox’daki çalışma hayatına 1996 yılında Xerox Türkiye’de satış uzmanı olarak başlayan Gülcan Demirkol, Xerox Türkiye’de bugüne kadar, Kurumsal Müşterilerden Sorumlu Satış Müdürü; Xerox Global Servisler Satış ve Pazarlama Müdürü; Direkt Satış Operasyonları Satış Müdürü ve Xerox Türkiye Lean Six Sigma Uygulama ve Geliştirme Direktörü olarak görev yaptı. 2005 yılından itibaren Xerox’un yurtdışı organizasyonunda görev almaya başlayan Gülcan Demirkol; Orta ve Doğu Avrupa, Türkiye ve İsrail bölgesi Lean Six Sigma Uygulama ve Geliştirme Direktörü ve Xerox Orta ve Doğu Avrupa, Türkiye ve İsrail Bölgesi Global Hizmetler Direktörü olarak yurtdışında görev aldı. Gülcan Demirkol son görevinde; Polonya, Macaristan, Hirvatistan, Slovenya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Romanya, Moldova, Türkiye ve İsrail bölgelerinden sorumluydu.

Xerox Türkiye’nin ilk sertifikalı kara kuşak LSS (Lean Six Sigma) Uygulama ve Geliştirme Direktörü ünvanına sahip olan Gülcan Demirkol; Hacettepe Üniversitesi Matematik Mühendisliği Bölümü’nden mezun, evli ve bir çocuk sahibi.