Windows Live Messenger Facebook Uygulamasına Avrupa'dan Büyük İlgi!

Türkiye’nin öncü interaktif pazarlama ajansı adinteractive’in, Windows Live Messenger için hazırladığı Facebook tab projesine birçok Avrupa ülkesinden talep var. Almanya ilk sırada, ardından Norveç geliyor…

Yurtiçi ve yurtdışı ünlü markalar için gerçekleştirdiği yaratıcı projelerle dünyanın en büyük reklam gruplarının ilgisini çeken Türkiye’nin ilk interaktif ajansı adinteractive bir ilke daha imza attı. Adinteractive’in Windows Live Messenger için sıfırdan geliştirdiği Facebook tab projesi, Avrupa ülkelerinde yoğun ilgi gördü. Projeye ilk talep Almanya’dan geldi. İkinci sırada Norveç var. Ardından diğer Avrupa ülkeleri geliyor.

Facebook tab uygulaması, adinteractive‘in Windows Live Messenger üzerinden tasarladığı tab alanından tek tık ile Facebook’a ulaşma imkanı sağlıyor. Bu uygulama ile kullanıcı oturumunu güncelleyebiliyor, arkadaşlarıyla iletişim kurup, fotoğraf arayabiliyor. Ayrıca arkadaşlarını uyarıp, duvarlarına yazı yazabiliyor ve Messenger’a davet edebiliyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan adinteractive CEO’su ve kurucusu Köksal Abdurrahmanoğlu, “Bu yeni bir proje ve Avrupa’daki her ülke tarafından çok beğenildi. İlk olarak Almanya ile görüşmeler gerçekleştirdik, Norveç de bu uygulamayı kullanmak istiyor. adinteractive olarak yaptığımız bu çalışma, kurum bazında bizim, ülke bazında Türkiye’nin dijital platformda ne kadar ilerlediğinin ve alternatif projeler üretebildiğinin kanıtıdır. Bu gelişmeler bizi heyecanlandırıyor” dedi. Microsoft Tüketici ve Internet Servisleri Internet İş Grup Yöneticisi Emre Tok ,“Dünyada Windows Live Messenger Facebook Tab uygulamasının İngiltere’den sonra hayata geçtiği ilk ülke Türkiye. adinteractive’in Türkiye’den sonra bu uygulamayı Almanya için başarı ile gerçekleştirmesi, bu çalışmanın performans ve yazılım kalitesinin üst seviyede olduğunun göstergesidir. Ayrıca, Türkiye’den yurtdışına uygulama ihracının olması da ayrı bir başarıdır.” dedi.

İnteraktif pazarlama alanında gerçekleştirdiği yaratıcı projelerle adından söz ettiren adinteractive, geleneksel pazarlama pastasının dramatik bir şekilde küçüldüğü 2009 yılında önemli oranda büyümeyi başardı. Uzun süredir global pazardaki uluslararası firmaların da dikkatini çeken adinteractive, global ajanslardan gelen ortaklık tekliflerini değerlendiriyor. adinteractive hakkında www.adinteractive.com.tr adresinden bilgi alınabiliyor.