Blackberry Strom 3 üretilmeyecek
Blackberry Strom 3, merakla bekleniyordur ama...

iPhone’un yaptığı büyük süksenin ardından dokunmatik ekranlı bir modelle pazara girmeyi hedefleyen RIM, BlackBerry Storm’u geliştirmişti.

İlk Storm rakiplerinin yanında beklediği ilgiyi göremedi. Ardından Storm 2 geldi fakat o da beklenen etkiyi yaratamadı. Bu duruma rağmen RIM’in Storm 3 üzerinde çalıştığına dair haberler geliyordu. Hatta ürünün birkaç fotoğrafı da ortaya çıkmıştı.

Ancak görünüşe göre RIM, Storm 3 projesinden geç de olsa vazgeçti. Şirkete yakın bir kaynaktan alınan bilgilere göre RIM, BlackBerry Storm 3 ekibine ‘9570 model numaralı Storm2 güncellemesi için yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Fakat RIM cihazı piyasaya sürmekten vazgeçti ve programı sona erdirdi. Bundan böyle sizinle Bold 9650, Curve 9330 ve BlackBerry 6 için çalışmaya devam edeceğiz’ şeklinde bir yazı gönderdi.

Storm 3 için ‘Storm 2 güncellemesi’ şeklinde bahsedilmesi programın çok kapsamlı olmadığını gösteriyor. Fakat iptal gerekçesi belirtilmemiş. BlackBerry dokunmatik ekran pazarında artık Torch ve Playbook ile bulunacak.