Maastricht maçında ortaya konan futbolu ‘vasat´ olarak nitelendiren Belçikalı teknik adam, “İlk defa bir hazırlık karşılaşmasında bu kadar kötü oynadık” dedi.



Bordo-Mavililer’in Belçikalı teknik direktörü Hugo Broos, Maastricht karşısında alınan 3-1’lik galibiyetin kendisini tatmin etmediğini söyledi. Takımının performansını beğenmediğini ifade eden Broos, ilk defa bir hazırlık maçında bu kadar kötü bir futbol ortaya koyduklarını vurguladı. Broos, “4-4-2 sistemini ilk defa denedik. Fakat çok başarılı bir deneme olduğunu söyleyemem. Oynadığımız 4 hazırlık maçı içerisinde belki de en vasat oyunumuzu bu maçta oynadık. 4-4-2’yi oynayabilmemiz için daha çok yol kat etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Çok sinirliydi...
Dün yapılan sabah idmanında da adeta Hugo Broos fırtınası esti. Daha önceki çalışmalarda oyuncularıyla sık sık şakalaşan ve onlara yapmaları gerekenleri sakin bir dille anlatan tecrübeli teknik adam, bu kez çok farklıydı. Futbolcularını sık sık uyaran deneyimli çalıştırıcının ilk defa bu kadar gergin olduğu gözlemlenirken, nedeni futbolcularının idmanda isteksiz oluşlarına bağlandı.

fanatik.ekolay.net