Önümüzdeki sezon her kulvarda iddialı olmak isteyen Bordo-Mavililer'de camia, Türkiye Kupası'ndan başka bir şey düşünmüyor. Mahmut Aksu, Şanlıurfa'da oynanacak finalde isteklerinin ve motivasyonlarının Fenerbahçe'den az olmadığını vurguladı. Yönetim de, hem sponsor gelirlerinin artmasında hem de yapacağı transferlerde Avrupa kozunu kullanmak amacında.




Türkiye Kupası’nda finale kalarak, Avrupa Kupaları’na katılma şansı yakalayan Trabzonspor, Fenerbahçe maçına kilitlenmiş durumda. Önümüzdeki sezon her kulvarda iddialı olmak isteyen Bordo-Mavililer, Avrupa’da mücadele ederek eline geçecek fırsatları kaçırmamak istiyor. Gerek sponsorluk anlaşmaları, gerekse transferlerde oyuncuların Trabzon’a gelmesi için Avrupa Ligi’ni de koz olarak kullanmak isteyen Karadeniz temsilcisi, Şanlıurfa’daki finali bekliyor.

‘Üzüntüyü hafifleteceğiz’
Yönetici Mahmut Aksu, rakiplerinin kupayı alamamasının kendilerini ilgilendirmediğini, Trabzon’un çok istekli olduğunu vurguladı. Aksu, “Şampiyonluk özlemi artan taraftarlarımızın üzüntüsünü, hafifletmek için kazanmak istiyoruz. İddiamız da, motivasyonumuz da Fenerbahçe’den az değil. İlk kez finalde karşılaşacağımız rakibimizi yenmek öncelikli amacımız. Başta eksikliklerden dolayı Şanlıurfa’ya karşı çıkmıştık ancak seyircimizin gösterdiği ilgi, bizim orada yalnız kalmayacağımızı kanıtladı” dedi.

İzleme komitesi çalışıyor
Oyuncu izleme konusundaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Bordo-Mavililer’de, gündeme gelen isimlerin araştırılmasına devam ediliyor. İnceleme raporlarının Şenol Güneş’e verileceği, tecrübeli hocanın da futbolcuları kendisi takip ettikten sonra, Yönetim’e kimlerin alınması gerektiği konusunda görüşünü bildirerek, yol haritası çıkarılacağı belirtildi.