Beyoğlu'nda ünlü bir alış veriş merkezinin elektronik mağazasından hırsızlık yapan yabancı uyruklu E.A polis tarafından kıskıvrak yakalandı



Taksim İstiklal Caddesi’nde ünlü bir alışveriş merkezinin elektronik eşya satan mağazasına gelen Gürcistan uyruklu E.A., alüminyum folyoyla kapladığı çantayla hırsızlık yaptı. Özel kaplamalı çanta sayesinde cihazların alarmlarını devre dışı bırakan zanlı, cep telefonu çaldıktan sonra yakalandı. Zanlı E.A bin 500 lira değerinde cep telefonunu alarak kaçmaya çalışırken mağazanın güvenlik görevlileri tarafından yakalandı.
Kameraların kendisini kaydettiğinden habersiz mağaza içinde dolaşan zanlı, bir süre reyondaki elektronik eşyalara bakıyor. Daha sonra cep telefonlarının olduğu reyona yönelen zanlı, gözüne kestirdiği cep telefonunu alarak mağazadan ayrılıyor.
YARIM SAAT BOYUNCA KAMERAYLA TAKİP EDİLDİ
Zanlı E.A.’dan şüphelenen mağaza görevlileri, kamerayla izleme yaptı. Yaklaşık yarım saat boyunca zanlıyı kamerayla takibe alan görevliler, durumu mağaza içindeki güvenlik görevlilerine haber verdi. Güvenlikçilerin de takip ettiği zanlı E.A. gözüne kestirdiği cep telefonunu alarak mağazanın çıkış kapısına yöneldi. Ancak güvenlikçiler, zanlının yaptığı üst aramasında alüminyum folyoyla kaplanmış çanta ve içinde alarmı üstünde bir cep telefonu yakaladı. Olayın polise haber verilmesiyle olay yerine gelen Güven Timleri zanlıyı ifadesi alınmak üzere Taksim polis merkezine götürdü.

videosu http://www.posta.com.tr/video?VideoID=5983