not : proğramlar ***** serial fix patch içermemektedir.

Yazılımla ActiveX imzalı profesyonel kalitede barkodlar oluşturabilirsiniz. BarCodeWiz Toolbar ile tüm belli başlı barkod tiplerini Microsoft Office uygulamalarına ekleyebilirsiniz. Bunu; Word'de tek barkodlar oluşturabilme, etiket sayfaları, e-posta birleşimli dökümanlar (mail merge) olarak yapabilirsiniz. Excel'de hücrelerin genişliğini seçebilme ve her bir hücreyi otomatik olarak bir barkoda dönüştürebilme şeklinde yapabilirsiniz. Access'te ise veri tablolarınızda barkod tabanlı raporlar oluşturabilirsiniz. Yazılım; Visual Basic, Visual C++, VB.NET, C# ve Delphi geliştiricileri için barkodlar içermektedir. Web sayfalarına barkodlar yapmak için ASP'yi kullanabilirsiniz. Word, Excel, Access dökümanlarınızdaki barkod oluşturulabilecek bölümleri barkod şekline dönüştürebilir ve yazıcıdan yazdırabilirsiniz. Ayrıca yazılımda Word, Access, Excel, Visual Basic, Visual C++, VB.NET, C# ve Delphi örnekleri de bulunmakta ve yazılım tüm kaynak kodları tanıyabilmektedir.
Yazılımın Genel Özellikleri :
Microsoft Access, Word, Excel, FoxPro, Visual Basic, Visual C++, Borland Delphi veya diğer programlarda kullanımı kolay. ASP de web sayfalarında barkodlar oluşturmak için kullanılabilir.
Tüm popüler barkod tipleri desteklenmekte: Code 39, Code 39 Extended, Code 128 A, B, C ve Auto, UCC / EAN 128, Interleaved 2 of 5, Standard 2 of 5, Code 93 (genişletilmiş mod için otomatik değiştirilme), Code 11, Codabar, UPC A, UPC E, EAN 13, EAN 8, PostNet, Royal Mail
Word, Access, Excel, Visual Basic, Visual C++, VB.NET, C# ve Delphi'de özel kullanım için örnekler hazır
Verileri tutabilme, veri tablolarında barkod etiketleri oluşturabilme
Panoya bir resim dosyası olarak kopyalayabilme (meta dosyası şeklinde)
EMF, WMF, BMP ve GIF biçimlerinde diskinize kaydedebilme
Gereksinimleri otomatik hesaplayabilme ve isteğe bağlı olarak basamakları kontrol edebilme
Ayarlanabilir yönlendirme (0, 90, 180 ve 270 derecelerde)
Ayarlanabilir kalınlık ve yükseklik çubuğu
Daha doğru tarama için taşıyıcı çubuklar
Saydam olmayan ve saydam arka plan
Herhangi bir yazı için ayarlanabilir yatay hizalama
7 kenar tipi
6 donuk bölge (sınır boşluğu) ölçüsü
DLL olarak kullanıldığında dinamik barkodlar oluşturabilme ve arka planda yazdırabilme
Yeniden dağıtım için ek olarak DLL dosyalarına gereksinim duyulmuyor
Barkod tipleri için ek bir ücretli yazılıma ihtiyaç duyulmuyor
Programa kolay uyum sağlayabilmeniz için içerisinde 7 tane hareket mevcut: Tıklama, Çift Tıklama, Fareyi Aşağı/Yukarı Kaydırma, Fareyi Hareket Ettirme
Programın kurulumunda çeşitli seçenekler bulunmaktadır. BarCodeWiz ActiveX standart olarak kurulmaktadır. MS Office Toolbars and Macros seçeneğiyle ofis araç çubuklarının ve makroların kurulmasını sağlayabilirsiniz. Examples seçeneğiyle ise Visual Basic 6, VB.NET, Delphi, Office gibi çeşitli örneklerin de sisteminize eklenmesini sağlayabilirsiniz.
Not : BarCodeWiz Barcode ActiveX Control; Microsoft Visual Basic, Word, Access, Excel, Borland Delphi gibi ActiveX uyumlu her program ile birlikte ve Windows tabanlı sunucularda web sayfalarında barkodlar oluşturmak için kullanılabilir. Microsoft Office'in 97'den 2010 sürümüne kadar tüm sürümleriyle ve Windows 2000'den 7'ye kadar tüm işletim sistemleriyle uyumludur. Programın bu sürümünde oluşturulan barkodlara DEMO yazısı eklenmektedir. Bu yazıdan kurtulmak için 149$ ödeyerek satın almalısınız.