A Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Guus Hiddink, devam etmek için yeterli enerjiye sahip olduğunu ancak şimdilik biraz dinlenmeyi tercih edeceğini söyledi.



A Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü Hollandalı Guus Hiddink, bir süre dinleneceğini, ancak emekli olmak gibi bir planının bulunmadığını söyledi.
Hiddink İngilizce yayın yapan Russia Today Televizyonu'na verdiği röportajda, yakın bir gelecekte yapacağı bir şey olmadığını ve biraz dinleneceğini belirterek, "Geleceğin ne getireceğini göreceğiz. Şu anda kesin bir planım yok. Şu an biraz dinlenmek istiyorum" dedi.
Hollandalı teknik adam şu ana kadar herhangi bir takımla anlaşmadığını belirterek, "Hiç kimseyle hiçbir şey konusunda anlaşmadım, çünkü Türkiye'deydim. Şu anda 65 yaşındayım ve emekli olabilirsiniz. Ancak devam etmek için yeterli enerjim var. Yakın geleceğin ne getireceğini hepbirlikte göreceğiz. Rusya'daki dostlarımla çok değer verdiğim temaslarım hala sürüyor. Gelecekte ne olur göreceğiz" dedi.
Adının birlikte anıldığı Rusya Federasyonu'nun Dağıstan Cumhuriyeti'nin başkentinin takımı Anji Mahaçkale hakkında ne düşündüğü yolundaki bir soru üzerine Hiddink, "Bu prestijli bir proje. Bu projeyi sevdim ve sanırım bölge halkı da çok seviyor. Duyduğum kadarıyla bu sadece bir futbol da değil. Bu futboldan da öte bir proje ve bu da yoksul olan bu bölge için iyi bir şey" diye konuştu.
Rus futbolunun ve çok sayıda Rus futbolcusunun hayranı olduğunu söyleyen Hiddink, "Çünkü Rusya'da mükemmel bir zaman geçirdim. Bu yüzden Rusya'nın elemeleri geçmesinden son derece mutluyum. Dick Advocat ve rus takımının en büyük destekçisi ben olacağım" dedi.
Chelsea'den teklif aldığı yolundaki bir soru üzerine de Hiddink "Hayır, hayır, hayır. O zaman Türkiye Futbol Federasyonu ile bir sözleşmem vardı ve başka (teklifi kabul etmememde) hiç bir nedeni yok" yanıtını verdi.