Tottenham'ın yeni menajeri Andre Villas Boas, Luka Modric için şu ana aldıkları teklifleri yeterli bulmadıklarını açıkladı. Villas Boas, Hırvat yıldızı belirledikleri bonservis bedelinin altında bir fiyata elden çıkarmayı düşünmediklerini yineledi.



Tottenham, orta sahadaki yıldızı luka Modric'i, oyuncunun ayrılma isteği doğrultusunda elinden çıkarmaya hazırlanıyor.
Modriç ile Real Madrid, Manchester United ve Paris Saint Germain'in yakından ilgilendikleri biliniyor. Ancak menajer Andre Villas Boas, şu ana kadar, Modric için belirledikleri bonservis bedelini gözden çıkarmayı kabul eden bir kulüp olmadığını açıkladı.
3 ayrı kulübün Modric ile yakından ilgilendiğini doğrulayan Villas Boas; "Ancak bu Modric'i satacağımız anlamına gelmez. Kendisini ancak belirlediğimiz bonservis bedelini ödeyecek takıma göndereceğiz. Aksi taktirde modriç yeni sezonda da Tottenham forması giymeye devam edecek" diye konuştu.
Genç menajer, Modric'i de hangi şartlar altında takımdan ayrılabileceği konusunda bilgilendirdiklerini ifade etti. İngiliz basınına göre, Tottenham, Hırvat yıldızı için 40 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Ancak şu ana kadar bu astronomik parayı ödemeye razı olacak bir kulüp çıkmadı. Bununla birlikte, özellikle Real Madrid'in, Modric'i kadrosuna katmak için teklifini arttırabileceği konuşuluyor.

Andre Villas Boas, Porto'dan eski öğrencisi Hulk'u transfer etmek istedikleri yolundaki haberleri ise doğrulamadı. Londra'da bir otelde, golcü oyuncusu ile akşam yemeği yerken görülen Villas Boas; "Hulk benim için çok özel bir oyuncu. Porto'da çok başarılı sezonlar geçirdi. Ancak sadece konuşuyorduk" dedi.
Porto ile sözleşmesi devam eden Brezilyalı oyuncunun, 80 milyon Euroluk sözleşme fesih bedeli bulunuyor. Hulk ile Chelsea'nin de yakından ilgilendiği biliniyor.