Liverpool'un tecrübeli defans oyuncusu ve kaptanı Jamie Carragher, takımının Avrupa Ligi'nde Hearts karşısında aldığı 0-1'lik galibiyetin ardından düşüncelerini dile getirdi.



Dün gece UEFA Avrupa Ligi'nde İskoçya'nın Hearts takımı ile deplasmanda karşılaşan Liverpool, Andy Webster'ın 78. dakikada kendi kalesine attığı gol ile rakibini 0-1 yenerek avantaj sağladı. Bu maçın ardından düşüncelerini dile getiren takımın tecrübeli defans oyuncusu Jamie Carragher ise, takım içindeki uyum sürecinin mümkün olduğunda hızlı olabileceğini söyledi.

ITV'ye maç sonrasında demeç veren başarılı oyuncu, Brendan Rodgers'ın felsefesinin takıma yerleşmesinin uzun bir süreç olmak zorunda olmadığını söylerken, "Sezon öncesi hazırlık dönemi gerçekten iyi gitti. Açıkçası WBA'dan üç gol yemek bizi üzdü. Hearts karşısında güzel bir galibiyet aldık ve biz şimdi Manchester City karşısında sahaya çıkmak için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Manchester City maçının da zor geçeceğini söyleyen oyuncu, "Dediğim gibi, Rodgers'ın sistemine en kısa sürede uyum sağlamalı ve artık kazanmaya başlamalıyız" dedi.

Karşılaşmanın İskoçya'da zor bir atmosferde geçtiğinin altını çizen tecrübeli oyuncu, "Erken dakikalarda baskı kurmayı başardık. Ama Hearts, harika bir atmosferde sahaya çıktı ve bu onların da oyunlarına yansıdı" şeklinde konuştu.

Hearts karşısında forma giyen ve altyapıdan yetişen genç oyuncu Adam Morgan'dan da umutlu olduğunu söyleyen Carragher, "Gerçekten sahaya adım attığında çok iyi bir iş çıkardı ve gelecekte daha iyi olacağından eminim" sözlerini kullandı.

Liverpool'da bir başka genç oyuncu olan Raheem Sterling de bu karşılaşmada forma giydi ve istekli, arzulu oyun yapısı ile dikkatlerden kaçmadı.

1996'dan bu yana sadece Liverpool forması giyen 34 yaşındaki Carragher, takımı ile toplamda 485 maça çıkmayı başardı.