Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'na katılabilmek için motivasyonlarının üst düzeyde olduğunu belirtti.



Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, önümüzdeki hafta başlayacak 2014 Dünya Kupası elemelerinde başarılı olmak için takımının motivasyonunun üst düzeyde olduğunu belirtti.

Almanya elemelerde bu ay içinde Faore Adaları ve Avusturya ile karşılaşacak. Teknik adam, hedeflerinin yine hücum futbolu anlayışlarını sürdürebilmek olduğunu söyledi.

52 yaşındaki Löw, DAPD'a yaptığı açıklamada, "Oyuncular ve antrenörler Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda yer alabilmek için büyük bir motivasyona sahipler. Kaybettiğimiz İtalya ve Arjantin maçlarının ardından oturup pek çok konuşmalar yaptık. Şimdi bir adım ileriye gitmeliyiz. Hedefimiz, güzel, heyecan verici ve atak bir futbol sergileyerek taraftarlarımızı memnun edebilmek. Tabii ki bu ayki iki maçta da başarılı olmak ve ekim ayında karşılaşacağımız İsveç ve İrlanda maçlarına kadar kendimizi geliştirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Almanya'nın C Grubu'nda karşılaşacağı ilk rakibi Faroe Adaları olacak. 7 Eylül tarihinde Hannover'de AWD Arena'da oynanacak maçın başlangıç saati 21:45 olacak.