Yaptığı pahalı ve göz kamaştırıcı transferlerle adından söz ettiren Rus kulübü Zenit'in hedefinde Nani ve Moutinho da varmış.



Hulk ve Axel Witsel transferlerine toplamda 100 milyon euro harcayarak dikkatleri üzerine çeken Zenit'te, kulüp başkanı Maxim Mitrofanov, Manchester United'ın 25 yaşındaki Portekizli yıldızı Nani ve vatandaşı Joao Moutiho'nun da transfer hedefleri arasında yer aldığını, hatta görüşmelerin olumlu ilerlediğini ancak Hulk ve Witsel transferleri gerçekleşince bu ikiliyi rafa kaldırdıklarını açıkladı.

Rusya şampiyonunun başkanı, yaptığı açıklamada, "Nani ve Moutinho ile de gerçekten görüşmeler yaptık. Ancak önceliğimiz Hulk ve Witsel ikilisiydi." dedi.

Nani'nin alınmamasında farklı bir sebep daha olduğunu belirten Mitrofanov, Portekizli yıldızın kendilerini ekonomik açıdan zorladığını ve bu yüzden vazgeçtiklerini söyledi. Rus başkan, konu hakkında, "Eğer Hulk, bizden yıllık 10 milyon euro talep etseydi bu bizim için kabul edilemez olurdu. Nani'nin transferinin gerçekleşmemesi daha çok buna dayandı. Bizden kabul edemeyeceğimiz ücretler istedi." ifadelerini kullandı.

Nani'nin Manchester United'la iki yıllık sözleşmesi daha bulunuyor.