Daha önce Manchester United'dan ayrılması gündeme gelen Wayne Rooney, kulübü istediği sürece kırmızı formayı giymeye devam edeceğini söyledi.



Manchester United'ın yıldız golcüsü Wayne Rooney, kulübü istediği sürece takımda kalacağını belirterek formasını giydiği takıma duyduğu bağlılığın altını çizdi.

Sakatlığı sebebiyle dört hafta takımından ayrı kalan oyuncu, 3-2 kazanılan Fulham maçında oyuna sonradan dahil olmuştu. Oyunda çok az süre alması da Rooney'nin kondisyon durumuyla ilgili şüpheleri beraberinde getirmişti.

Kariyerinin geri kalanını Manchester United'da geçirmek istediğinin altını çizen Rooney, talkSPORT'a yaptığı açıklamada kendisine sorulan "Önnümüzdeki 10 yılda kendini nerede görmek istiyorsun?" sorusuna, "Umarım Manchester United'da. Amacım, planım ve yapmak istediğim bu. Kulüp beni istediği sürece burada kalıp başarılı olmaya çalışacağım." dedi.

2010 yılındaki yeni sözleşme görüşmeleri sırasında Manchester City'ye de gitmesi gündeme gelen Rooney, "Bazen bir oyuncu iyi ya da kötü kararlar verebilir. Bazen kendinizi başka bir yerde görebilir, yapmamanız gereken şeyleri yapabilir, söylememeniz gerekenleri söyleyebilirsiniz. Bir hata yaptığımı anladım. Daha sonra David Gill ve menajeri görmeye gittim. Kalmak ve başarılı olmak istediğimi söyledim." ifadelerini kullandı.

Geçen sezon 34 Premier Lig maçında forma giyen oyuncu, 27 gole imza atmıştı.