Mourinho, Şampiyonlar Ligi Grubu'ndaki tek rakiplerinin Manchester City olmadığını, Dortmund'un da zor bir rakip olduğunu söyledi.



Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda kendilerini zorlayacak ekiplerin sadece Manchester City ve Ajax olmadığını; Borussia Dortmund'un da tehlikeli bir takım olduğunu söyledi.

Portekizli teknik adam, son Bundesliga şampiyonunun bir iki yıldaki gelişimini överken, dişli bir rakip olacaklarını ifade etti. Mourinho, "Manchester City'nin bizim en büyük rakibimiz olduğundan emin değilim. Borussia Dortmund peş peşe iki defa Bundesliga şampiyonluğunu kazandı." cümlelerini kullandı

Dortmund'un çok kaliteli oyunculara sahip olduğunu da ekleyen başarılı teknik direktör, Manchester City içinse Maviler'in taraftarlarını kızdıracak sözler sarfetti.

Manchester City'nin, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu için büyük yatırım yaptığını belirten Mourinho, buna karşın önemli olanın gelenek olduğunu söyledi ve Manchester City'nin büyük bir takım olmadığını ima etti. Portekizli çalıştırıcı, "Abu Dhabi yatırımcıları, Şampiyonlar Ligi kupasının ellerinden kaymaması için büyük yatırımlar yaptılar. Oysa önemli olan gelenektir. Real Madrid'in, Barcelona'nın, Bayern Münih'in taşıdığı geleneği satın alamazsınız. Dünyadaki en büyük futbolcular her zaman bu takımlara giderler." ifadelerini kullandı.