Dortmund'a bu sezon transfer olan Reus, Şampiyonlar Ligi'nde düştükleri zorlu grupta başarılı olacaklarına bütün takımın inancının tam olduğunu söyledi.



Geçen sene Avrupa Ligi Grubu'nu üçüncü bitirerek elenen ve büyük hayal kırıklığı yaratan Borussia Dortmund'da, oyuncular bu sene gerçek futbollarını Real Madrid, Manchester City ve Ajax'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda ortaya koymaya hazır. Genç yıldız Marco Reus, konuyla alakalı olarak, bu ölüm grubundan çıkacakları konusunda bütün takımın kendine güvendiğini söyledi.

Dortmund'un yeni transferi Reus, Bild'e verdiği demeçte performanslarını arttıracaklarını ve iyi işler yapacaklarını ifade ederken, "Şampiyonlar Ligi, tartışmasız en iyilerin olduğu yer. Çoğu kişi grupta şansımızın olmadığına inansa da, biz kendimize güveniyoruz." şeklinde konuştu.

Kendi performansı ve teknik direktör Jürgen Klopp hakkında da değerlendirmede bulunan genç yıldız, "Performansım için bir limit koyamam. Her gün gelişebilirim. Jürgen Klopp benim için ve tüm arkadaşlarım için en iyi isim. Onunla idman yaparken, çok şey öğreniyorum." ifadelerini kullandı.

Reus, milli takım hakında kısa bir iki cümle etti ve 2014 Dünya Kupası'na talip olduklarını ama halen öğrenmeleri gereken şeyler bulunduğunu belirtti.

Genç yıldız, Borussia Dortmund'a Mönchengladbach'tan bu sezon başında gelmişti.