Kolombiya'nın Atletico Madrid'li golcüsü Falcao, Şili karşısında geriye düşmelerine rağmen mücadeleyi bırakmayan takımın hediyesini galibiyetle aldığını söyledi.



Kolombiya'nın yıldız golcüsü Radamel Falcao, 2014 Dünya Kupası elemelerinde Şili'ye karşı deplasmanda geriden gelerek 3-1 kazandıkları maçta gösterdikleri performanstan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlk yarıda Matias Fernandez'in golüyle geriye düşen Kolombiya, Falcao'nun bir gol ve bir asistle katkıda bulunduğu bir geri dönüş yapmıştı. Kolombiya televizyonlarına konuşan Falcao bu galibiyet hakkında "Muhteşem bir galibiyet aldık. Bunun olacağını biliyorduk ve takım olarak iyi mücadele ettik. Şimdiye kadar altı puanımız oldu. Bu galibiyet, ilk yarıdaki dezavantajdan korkmayan bir takımın olgunluğu için bir hediyeydi." ifadelerini kullandı.

Atletico Madrid'li yıldız ayrıca rakiplerinden de övgüyle bahsederek sözlerine "Şili çok iyi bir takım. Biz takım olarak mücadele ettik ve onlara futbol oynama izni vermedik. Kendilerini toparlayacaklardır, çünkü muhteşem oyunculara sahipler." ifadeleriyle devam etti.

Kolombiya, 12 Ekim'de Paraguay'ı evinde ağırlayacak.