UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nun iki favorisi Totthenham ve Lazio İngiltere'de karşı karşıya geldi. White Hart Lane Stadı'nda gol sesi çıkmayınca taraflar 1'er puanı paylaştı.



Avrupa Ligi J Grubu'nda favori olarak görülen Tottenham, İtalyan temsilicisi Lazio'yu konuk etti. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta takımlar girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve 0-0 berabere kaldı.
MARIBOR - PANATHINAIKOS

UEFA Avrupa Ligi J Grubu diğer maçında Maribor evinde Panathinaikos ile karşı karşıya geldi. Yunan temsilcisini 3 golle geçen Maribor gecenin sürprizlerinden birine imza attı.

Ev sahibi ekibi Panathianikos'a oranla maça daha istekli başladı ve 25. dakikada Robert Beric ile 1-0 öne geçti. İlk yarıda girilen gol pozisyonları sonuçsuz kaldı ve ilk 45 dakika bu skorla kapandı.
İkinci yarıda beraberlik için yüklenen Panathinaikos, kalesinde açıklar verdi ve 2. gole engel olamadı. Maribor'da Agim Ibraimi 62. dakikada topu ağlarla buluşturdu ve farkı 2'ye çıkardı.
Maçın son bölümünde Marcos Tavares penaltı vuruşunu gole çevirince Maribor 3 farklı skoru yakaladı. Panathianikos'ta Nikos Spiropoulos 90. dakikada maçın hakeminden kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Maçın hakemi Alan Kelly 90 dakikanın bittiğini belirten düdüğünü çaldığında skor tabelasında Maribor'un 3-0'lık üstünlüğü vardı Slovenya takımı böylece Avrupa Ligi'ne 3 puanla başladı.