Fenerbahçe´nin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Macaristan´dan Honved, bugün yaptığı sezonun ilk lig maçında, sahasında Kapoşvar´ı 3-1 yendi.



Bozsik Stadı’nda yapılan maçı yalnızca 1000’e yakın taraftar izledi. Karşılaşmanın ilk yarısında gol olmazken, 2. yarıya fırtına gibi giren Honved, üstüste bulduğu gollerle mücadeleyi 3-0’a getirdi. 3-0’ın ardından tribünlerdeki Honved taraftarları Fenerbahçe aleyhinde tezahüratlar yaptılar.

Karşılaşmanın sonlarına doğru sahasına çekilen Honved, Kapoşvar’ın golüne engel olamadı ve maçı 3-1 tamamladı. Honved’in gollerini 47. dakikada Norbert Haldu, 65. dakikada takımın Fildişi Kıyısı’ndan Abraham ve 74 dakikada Adam Hrepka attı. Maçın ardından Honved taraftarları, futbolcuları dakikalarca ayakta alkışladı.

Honved Teknik Direktörü Tibor Sisa, karşılaşmanın ardından, "3-0’dan sonra futbolcularım Fenerbahçe maçına konsantre oldukları için skor üretemedik. Futbolcularımla eksiksiz olarak yalnızca 2 haftadan bu yana beraberiz. Lige 3 puanla başladığımız için çok mutluyuz. Ben ve futbolcularım, Fenerbahçe maçını iple çekiyoruz" diye konuştu.

fanatik.ekolay.net