Milan'ın sansasyonel yıldızı Ronaldinho gündemden düşmüyor. Düşük performansıyla eleştiri oklarının odak noktası haline gelen ancak haftasonunda Atalanta deplasmanında attığı golle takımına bir puanı getiren Ronaldinho'nun bu başarısını kutlamak için Paris'e uçarak parti yapması ortalığı karıştırdı.

İŞTE MILAN'IN BREZİLYALI YILDIZI RONALDINHO'NUN PARTİDEKİ GÖRÜNTÜLERİ


Ronaldinho'nun parti maceralarının sonu gelmiyor. Fransa'nın ünlü gazetesi L'Equipe'in haberine göre son olarak Paris'te eğlenirken yakalanan yıldız oyuncunun bu kez ne yapacağı merak konusu oldu.


Brezilyalı süper yıldızı Şampiyonlar Ligi'nde San Siro'da Zürih karşısında aldıkları şok edici grup maçı yenilgisinden hemen önce para cezasına çarptıran Milan'ın bir kez daha harekete geçmesi bekleniyor.


Geçen pazar takımının Atalanta deplasmanındaki tek golüne imza atarak uzun süreli eleştirilerin ardından kendine nefes aldıracak bir kredi oluşturan Ronnie, bu başarısını kutlamak için Paris'i seçti. Magazin habercilerine yakalanan Ronaldinho, L'Ermitage isimli bir mekanda bir samba konserinde perküsyon çalarken görüntülendi.


Bu sezon ne ligde ne de Şampiyonlar Ligi'nde istediği sonuçlara imza atamayan Milan'da bir başka Brezilyalı yıldız Kaka'nın Real Madrid'e satılmasının ardından ipleri eline alarak takıma liderlik etmesi beklenen Ronaldinho beklentileri karşılayamayarak hayal kırıklığı yaratmış ve teknik direktör Leonardo'nun gözünden düşerek çoğu zaman ilk 11'de kendine yer bulamamıştı.


Barcelona'da iken "Dünyanın en iyi oyuncusu" olarak gösterilen Brezilyalı yıldızı Manchester City ile girdiği amansız transfer yarışını kazanan Rossoneri 2008 yılında 18.5 milyon avro karşılığında renklerine bağlamıştı.