La Liga'da ve Şampiyonlar Ligi'nde zor günler yaşayan Atletico Madrid patronu Miguel Angel Gil Marin, yıldız oyuncuları Diego Forlan ve Kun Aguero için gelen teklifleri reddettiklerini belirtti.


Sky Sports'ta yer alan haberde, Aguero ve Forlan için Chelsea ile Real Madrid'in teklif yaptıklarını; fakat iki kulübün önerisini de geri çevirdiklerini ifade etti.


Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin Arjantinli yıldız futbolcu Kun Aguero için girişimlerde bulunduğunu ve kendilerine 45 milyon avro, sonrasında da artı 5 milyon avro gibi ciddi bir ücretle geldiklerini söyleyen Gil Marin; Diego Forlan için de ezeli rakipleri Real Madrid'in 36 milyon avro teklif sunduklarını sözlerine ekledi.


Atletico Madrid'in sahibi Marin, "Lige kötü başladık ama toparlanmak istiyoruz. Güçlü bir ekip kurduk ve kimseyi satmak gibi bir düşüncemiz yok. Ayrılmak istedikleri takdirde oyuncularımızın durumlarını değerlendirebiliriz. İki oyuncumuza toplam 86 milyon avro önerildi; ama biz bu büyük rakamları geri çevirdik. Aguero, Forlan, Simao, Paulo Assuncao ve Tomas Ujfalusi için talipler geldi ama biz kabul etmedik" dedi.