Juventus, kendisine beraberliğin yettiği karşılaşmada, Bayern Münih'e kendi sahasında 4-1 gibi farklı bir skorla kaybederek Şampiyonlar Ligi'nde havlu attı.

İŞTE SÜRPRİZ SONUÇLA BİTEN MAÇIN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ (VİDEO)

Avrupa'nın iki devinden birisini Şampiyonlar Ligi'nin dışarısında bırakacak A Grubu mücadelesinde, Juventus, Bayern Münih'i ağırladı.

İlk yarı dengeliydi


Karşılaşmanın ilk yarısında etkili olan deplasman ekibi Bayern Münih'di. 12'de Olic'in şutu direkten dönerken, Torinolular ilk ataklarında golü buldu. 19'da Trezeguet, Marchisio'nun pasında düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı: 1-0.


Golün ardından hakimiyeti tamamen eline geçiren Almanlar, 20'de Schweinsteiger ile tehlikeli geldi. 23'te Olic bir kez daha etkili olurken, kötü bir kafa vuruşu ile topu dışarı gönderdi.


30'da, Olic'e ceza sahasında Caceres'in yaptığı faulün ardından, hakem Massimo Busacca penaltı noktasını gösterdi. Bayern kalecisi Butt, penaltıyı gole çevirip skoru dengeye getiren isim oldu: 1-1.


Bayern, golün ardından 41 ve 42'de Schweinsteiger ile etkili oldu; ancak Buffon gole geçit vermedi.

Çizme'de Bayern fırtınası


Karşılaşmanın ikinci yarısına da etkili başlayan Bavyera ekibi, 52'de öne geçti. Olic, kornerden gelen topu tamamlayarak takımına çok önemli bir gol armağan etti.
Tur için mutlak gol bulması gereken siyah beyazlılar, 66'da Fransız golcüsü Trezeguet ile gole yaklaştı.


83'te kornerden gelen topu tamamlayan Mario Gomez takımını rahatlatırken, İtalyanların eline Avrupa Ligi biletini verdi.
Karşılaşmanın skorunu tayin eden isim ise, son dakikada Tymoschuk oldu. Ukraynalı orta saha oyuncusu, 90'da ceza sahası dışından şık bir vuruşla skoru 4-1'e taşıdı.


Karşılaşmanın ardından puanını 10'a taşıyan Alman temsilcisi Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya ismini yazdırırken, Juve 8 puanda kaldı.