Aşık'ın sakatlık üzüntüsü

Antalya Büyükşehir Belediyesi maçında sol köprücük kemiğinde kırık oluşan Fenerbahçe Ülkerli Ömer Aşık, bir süre daha basketbola ara verecek olmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Geçen yıl dizinden geçirdiği sakatlık nedeniyle 6 ay oynayamayan milli pivot, yeni sakatlığı nedeniyle en az 2 ay daha salonlardan uzak kalacak olmanın kendisini çok üzdüğünü söyledi.
Köprücük kemiğindeki kırık nedeniyle geçtiğimiz cumartesi günü ameliyat edilen Ömer Aşık'ın omuzuna vida takılmıştı. Geçen yıl da geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süre oynayamadığının altını çizen Ömer Aşık, Basketbol Federasyonu'nun internet sitesine yaptığı açıklamada, "Geçen yıl dizimden geçirdiğim sakatlık nedeniyle 6 ay basketboldan uzak kalmıştım. Bu kez de en az 2 ay oynayamayacağım. Bu yüzden çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.
Sakatlığının sarı-lacivertli teknik heyet ve arkadaşlarını da üzdüğünü belirten Ömer, "Yaşadığım bu şanssız sakatlık sonrası en az 2-3 hafta hiçbir çalışma yapmayacağım. Daha sonra yavaş yavaş çalışmaya başlayacağım" dedi.
Omuzundaki vidanın kendi isteğine bağlı olarak alınıp alınmayacağını belirten Ömer Aşık, "İyileşme sürecinin ardından rahatsız olursam omuzumdaki vidayı alacaklar. Şu anda düşündüğüm tek şey bir an önce iyileşmek" görüşlerini aktardı.