Medical Park Antalyaspor Genel Direktörü Doğan Hakyemez, "Futbolu bilemem ama basketbolda Trabzonspor'un istediği her oyuncuyu getirebiliriz" dedi.


"İstediğimiz oyuncuyu getiririz" Beko Basketbol 1. Lig'de mücadele edecek olan Medical Park Trabzonspor'un kulüp asbaşkanı Zeyyat Kafkas, bu sezon maçlarını oynayacakları salonda daha çok bayan taraftar olacağını söyledi.

Kafkas, genel direktör Doğan Hakyemez ve basın halkla ilişkiler sorumlusu Ertuğrul Doğan ile Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, satışa sundukları 350 adet kombine biletin 184'ünün satışının yapıldığını belirterek, ''Elimizde çok az kombine bilet kaldı. Trabzonspor taraftarları kombine bilete ilgi gösterdi. Sevindirici bir yanı da bu kombine biletlerin çoğunu ailelerin alması. Salonda bayanlar daha çok olacak. Bu da Trabzon'da basketbolun ne kadar sevildiğinin bir göstergesidir'' dedi.

19 Mayıs Spor Salonu'nun sezon maçlarına yetişeceğini ifade eden Kafkas, ''Salonun bize devri henüz tamamlanmadı. Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür, işlemlerin tamamlanması için ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Devri henüz bize yapılmayan salona masraf yaptık. Salon Trabzon'da. Trabzonlulara hizmet edecek. Devri tamamlanmadan masrafı bu yüzden yaptık, vakit kaybetmedik'' diye konuştu.

Basketbolda pilot takım için görüşmelerin sürdüğünü anlatan Kafkas, şöyle devam etti:

''KTÜ ile görüşmelerimiz var. Bunun için gereken 150 bin liralık desteği eski asbaşkan bize vereceğini söylemişti ancak istifa etti. Şimdi ise yönetimin bize bu desteği vermeyeceği söyleniyor. Buna ben inanmıyorum. Henüz bize böyle bir şey ulaşmadı. Fakat yönetimlerde devamlılık esastır. Trabzonspor yönetimi ile görüşeceğim. Söylentilerin spekülasyondan ibaret olduğunu düşünüyorum.''

Genel direktör Hakyemez ise bir gazetecinin, ''Futbolda bazı oyuncular Trabzon'u beğenmeyip bu kente gelmiyorlar, basketbolda da aynı sıkıntıyı yaşar mısınız'' şeklindeki sorusu üzerine, ''Basketbolda her oyuncuyu Trabzon'a getirebilirim. Öyle bir derdimiz olmaz bizim. Futbolu bilemem, ama basketbolda Trabzonspor'un istediği her oyuncuyu getirebiliriz'' yanıtını verdi.


KAYNAK : SPORX