Taraftarın gücüyle büyüyecek olan BJK Bonus Card'ın tanıtımı, Başkan Yıldırım Demirören, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Tayfur Havutçu ve futbolcuların katılımıyla yapıldı.

Swissotel'de gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Başkan Yıldırım Demirören'in yanı sıra Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Metin Keçeli, Fahrettin Curoğlu, Engin Baltacı, Ertunç Soğancıoğlu, Ahmet Akpınar ile Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu, futbolcularımız Fabian Ernst, Ersan Adem Gülüm ve Necip Uysal ile Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ve Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin katıldı.

Basın toplantısında konuşan Başkanımız Yıldırım Demirören, bugün Beşiktaş tarihinde yine önemli bir çalışmaya imza attıklarını söyledi. Demirören, BJK Bonus Card'ı taraftarın hizmetine sunduklarını ifade ederek, ''Bunun diğer kartlardan farkı yok. Tek farkı kulübe ek gelir getirmesi'' dedi.

Başkan Demirören, 5 senelik anlaşma yaptıklarını ifade ederek, ''Hedefimiz daha uzun çalışmak. Kartın hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu.

Kulüplerin büyük bir ekonominin içinde olduğunu anlatan Yıldırım Demirören, şunları söyledi:

''Ancak sponsorların desteğiyle gelirlerini daha da yukarı çekebiliyor. Futbol geliri maalesef futbolun içinde kalmıyor. BJK Bonus Card'da sonuçta kulüp kazandığı için taraftarların alması lazım. Hayat Beşiktaş, Beşiktaş hayatsa, herkesin buna sahip çıkması lazım.''

Demirören, nakitsiz yaşamın doğru olduğuna inandığını anlatarak, şöyle konuştu:

''ABD'de nakitsiz yaşanıyor. Hükümetler herkesi kontrol ediyor. Bizim kontrol etmemize gerek kalmadan nakitsiz yaşamın doğru olduğuna inanıyorum. Bu kart, uzun vadeli kullanımda belki de taraftarın kombine kartı haline gelecek. Üç büyüğün marka değerinin bir araya gelip ortak menfaat sağlaması lazım. Sponsorların gelişi Beşiktaş'ın gücü için çok önemli. Büyük firmalarla bir araya gelmek Beşiktaş'ın gücünü gösteren bir ibredir. Türkiye tarihinde bir ilki yaptık. 75 milyon dolar Beşiktaş'ın nerele geldiğini gösteren bir unsurdur. Bankaların güvenini kazanmak önemli. Biz başkanlar ve işadamları her zaman daha iyisini isteriz. İnşallah BJK Bonus Card sayı olarak daha yukarıya çıkar.''

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ise bankalar olarak kulüplere ciddi bir ek gelir sağladıklarını dile getirdi. Kulüplere ek gelir getirmesi açısından bu tür projeler ürettiklerini vurgulayan Ateş, şöyle konuştu:

''Spora katkılarımızı sürdürüyoruz. Beşiktaş büyük bir kulüp, bu çerçevede geniş ve bağlı taraftar kitlesine sahip. Çeşitli analizlerle ve ekonomik perspektiflerle değerlendirdiğimizde herkesin gönülden bağlı olduğu bir Beşiktaş taraftarı bulunuyor. BJK Bonus Card'da ilk yıl 100 bine ulaşacağımız kanaatindeyiz. Önümüzdeki 5 sene sonunda bu rakamın katlanabileceğini öngörebiliyoruz.''

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin ise Türkiye'de sponsorluk ve reklam gelirlerinin kulüplere somut destek sağladığını ifade etti.

Taraftar ekonomisinin farklı bir yönü olduğuna dikkati çeken Sezgin, ''Kulüplere her yıl değişmeyen ve gittikçe artan bir gelir sağlamış oluyoruz. BJK Bonus Card'da 300 bine ulaşacağımız konusunda iyimserim. BJK Bonus Card'ları gerek statlarda, gerekse alışverişlerde rahatlık sağlayacak özelliklere sahip. İnşallah önümüzdeki yıl 100. bininci kartın kutlamasını yaparız'' dedi.

Kartı alacak taraftarlarımızın kart ücretini ödemeye devam edeceğini kaydeden Mehmet Sezgin, ''Kart ücretinin bir kısmı Beşiktaş Kulübü'ne gidiyor. Yıllık üyelik bölümünün bir bölümünün taraftar Beşiktaş Kulübü'ne gittiğini bilmesi lazım. Yüzde 20'lik bir indirim kampanyasıyla başlıyoruz'' diye konuştu.

Toplantıda BJK Bonus Card'ın ilki de Başkanımız Başkanı Yıldırım Demirören'e verildi.

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ile Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, numarası 1903 ile başlayan ve 1 ile biten kartı Demirören'e hediye ettiler.

Bu arada, Başkanımız Demirören'in esprileri toplantıya damgasını vurdu. Kredi kartının kendisine verilmesi sırasında ''Limiti ne kadar?'' diye soran Demirören'e, ''Limitsiz'' karşılığı verilirken, Yıldırım Demirören ise ''Transfer yapacağız bununla'' şeklinde espri yaptı.

Öte yandan, BJK Bonus Card almak isteyen taraftarlarımızn, cep telefonlarından BJK Bonus yazıp 5110'a kısa mesaj yollamaları yeterli olacak. Ayrıca Denizbank ve Garanti Bankası şubelerinden, her iki bankanın internet şubeleri ve çağrı merkezleri üzerinden de başvuru yapılabilecek.



- BEŞİKTAŞ RESMİ İNTERNET SİTESİ -