Mustafa Denizli, İspanya'da katılacakları Barış Kupası'nda finalin 2 Ağustos'ta oynanacağının, Süper Kupa maçının da aynı tarihte olduğunun belirtilip, ''İki kupa çakışıyor, bu konuda ne diyorsunuz'' sorusuna ''Çakışmaz, hallederiz'' şeklinde yanıt verdi.



Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, müsait olması durumunda 2 Ağustos'ta Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa maçına gelmeye çalışacağını söyledi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden Denizli, dün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yediği öğle yemeğinin çok iyi geçtiğini belirterek, çok şeyler konuştuklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Gül'ün transferler konusunda kendisinden bilgi aldığını kaydeden Denizli, Cumhurbaşkanı Gül'ün gelecek sezon maçlara gelmeye gayret edeceğini söylediğini, müsait olması durumunda 2 Ağustos'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa maçına da geleceğini kaydetti.

FERRARI KONUSU

Denizli, bir gazetecinin, anlaşmaya varıldığı belirtilen İtalyan futbolcu Ferrari'yle ilgili bir açıklama yapıp yapmayacağı sorusuna, ''Hayır, belki yarın olabilir. Önce sayın başkan gelsin'' diye yanıt verdi.

İspanya'da katılacakları Barış Kupası'nda finalin 2 Ağustos'ta oynanacağının, Süper Kupa maçının da aynı tarihte olduğunun belirtilip, ''İki kupa çakışıyor, bu konuda ne diyorsunuz'' sorusu üzerine de Denizli, ''Çakışmaz, hallederiz'' demekle yetindi.


Kaynak : Karakartal.com