Sürekli nazlanan Brezilyalı futbolcu ve menaceri Figer, Fransızlar'ı bezdirdi. St.Etienne Bobo defterini kapattı. Ancak bu kez devreye Chamakh'ı göndermeye hazırlanan Bordeaux girdi



Gidecek mi, kalacak mı... Beşiktaş’ta
2 senedir herkes Bobo’nun akıbetini merak ediyor, Brezilyalı futbolcunun transferi bir türlü gerçekleşmiyor. Son olarak St.Etienne’in gündemine giren Sambacı için görüşmeler resmen başlamıştı. 5.5 milyon Euro’luk bonservis bedeli karşılığında iki taraf anlaşmaya vardı. Ancak her zaman, “Takımdan ayrılacağım” diyen Bobo, bu kez farklı konuştu. Beşiktaş Yönetimi’ne “Kalıp, Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum” açıklamasını yapan Sambacı, Fransız temsilcisine ise, “Yıllık 2 milyon Euro ve Beşiktaş’tan bu sezon sonuna kadar olan tüm alacaklarımı almalıyım. Bu konudaki sorunları iki kulüp kendi arasında çözsün” dedi. Bu durum St.Etienne’li yetkilileri şoka uğrattı, ancak olumsuzluklar bununla son bulmadı.

Juan Figer işi bozdu
Bobo’nun abartılı isteklerinden sonra sahneye Sambacı’nın menaceri Juan Figer çıktı. Figer, “Üç yıldan beri bu oyuncuya talipsiniz. Ama karşılığına gelince, çok cimri davranıyorsunuz. Ben imza parası olarak 1 milyon euro istiyordum. Ancak sözleşmesi devam eden bir oyuncuyu götüreceğim için, artık 1.5’tan aşağı olmaz. Oyuncum da rakamı bizzat size iletecek” dedi. Üst üste gelen bu istekler sonrasında St.Etienne aradan çekilme kararı aldı. Ancak Fransa’dan Bobo’ya bir teklif daha çıktı. Chamakh’la yollarını ayırmaya hazırlanan Bordeaux, yıldız oyuncunun boşluğunu Bobo’yla dondurmayı planlıyor. Fransız ekibi kısa süre içerisinde Beşiktaş’ın kapısını çalacak.

Fanatik