Süper Lig'deki üçüncü karşılaşmasına Gençlerbirliği karşısında çıkan Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli kadroda yaptığı sürprizlerle dikkat çekti.



Son idmanda sakatlanan Rüştü Reçber’in yerine Hakan Arıkan’ı görevlendiren Denizli, savunma kurgusunu ise bozmadı. Orta saha ise çok farklıydı. Fabian Ernst ve Michael Fink gibi savunma gücü yüksek iki futbolcunun yanına, benzer stildeki Uğur İnceman’ı koyan tecrübeli çalıştırıcı sürpriz yaptı. İlerideki hücum üçlüsü ise Filip Holosko, Nihat Kahveci ve Rodrigo Tello’dan oluştu. Ancak bu kadro ilk yarıda bekleneni veremeyince, Denizli de ikinci 45 dakikaya değişikliklerle başladı.

Nobre ikinci yarıda girdi
Michael Fink’i sahanın kenarına alan deneyimli teknik adam, ilk 11’de görev alamadığı için üzgün olduğu gözlenen Mert Nobre’yi görevlendirdi. Nobre ikinci yarıda elinden geleni yapmasına rağmen gole ulaşamadı ve bu sezonki suskunluğunu sürdürdü. Gençlerbirliği savunması arasında kaybolan Nobre, “Daha iyi olacağız. Puan kayıpları hesapladığımızdan çok daha fazla...
Bir an önce toparlanıp, lige ağırlığımızı koyacağız” dedi.

FANATİK