Beşiktaş'ın sakatlığa kurban verdiği eski kaptanı Delgado'nun başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. Siyah-beyazlı yönetim, dizindeki sakatlık nedeniyle sezon başında yollarını ayırmak istediği Delgado ile Arjantinli oyuncunun uzun uğraşları sonunda anlaşmaya varmış ve sözleşmesini ocak ayına kadar dondurmuştu.

Vatan'ın haberine göre; şimdilerde ise Delgado'ya bir dokunan bin 'ah' işitiyor. Nedeniyse yürümekte bile zorluk çektiği günlerde eski 10 numara Barcelona'ya ameliyat olmaya bir başına gitmişti. Aynı doktora ise sadece kontrol amaçlı olarak giden hafif sakatlığı bulunan yeni transfer Matteo Ferrari'ye Beşiktaş Kulübü'nün doktoru eşlik etti.
Ümraniye'de takımdan ayrı olarak çalışan Delgado ile ne kondisyoner, ne fizyoterapist ne de bir doktor ilgileniyor. Hatta Barcelona'daki doktorun verdiği çalışma programını kendi başına uygulayan Delgado, bu programın dışında bir takım hareketler yapması için de siyah-beyazlı kulübün antrenörleri tarfından zorlanıyor. Örneğin daha topa ayak sürmemesi gereken Arjantinli'ye program dışında top sürme çalışmaları uygulatılıyor, risk alınıyor.

2 MİLYON EURO ALACAKLI

Tüm bunlar da yetmezmiş gibi Delgado yaklaşık 8 aydır parasını alamıyor. Öyle ki; çifte kupa kazanan takımda şampiyonluk ve kupa primlerini alamayan tek oyuncu. Kulüpte yaklaşık 2 milyon Euro'ya yakın alacağı bulunan Delgado ile Beşiktaş'ın FIFA'lık olması çok da uzak bir ihtimal değil.