Denizli'den Guti atağı
İspanyol spor gazetesi AS, Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli'nin Madrid'de Guti'yi transfer edebilmek için Real Madridli yöneticilerle görüştüğünü yazdı.

Gazeteye göre, Denizli'nin Real Madridli yöneticilere Guti'nin sezon sonuna kadar kiralanması teklifini sunduğu belirtilirken, "Madrid, Guti'nin ayrılmasını kolaylaştırabilir, ama şu an için futbolcunun bir onayı yok" denildi. Bu sezon takım içinde disiplinsiz hareketlerinden dolayı bir ara kadro dışı bırakılan ve teknik direktör Manuel Pellegrini ile de arasının iyi olmadığı bilinen Guti'nin, Real Madrid'deki mevcut durumu "artık tahammül edilemez" olarak gösteriliyor. 24 Ocak'a kadar düşünüp karar vermesi beklenen Guti'nin Beşiktaş'a yarım sezonluğuna kiralanması halinde Real Madrid'den alacağı yaklaşık 2 milyon Avro'yu siyah beyazlı kulübün ödeyeceği iddia ediliyor.

33 yaşında olan ve 2011 Haziran ayına kadar Real Madrid'le sözleşmesi bulunan Guti'nin, Beşiktaş ile yarım sezonluk anlaşması halinde gelecek sezonlar için de siyah beyazlı formayı giymesi opsiyonunun açık tutulduğu da ileri sürülüyor. Real Madrid'den ayrılmayı göze alan Guti'nin son dönemlerde İngilizce çalıştığı ve İngiliz liginden gelen tekliflerle de ilgilendiği kaydediliyor.