İstanbul BŞB'ye 1-0 yenilerek Türkiye Kupası'na veda eden Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli, oyuncularına çok sert uyarılarda bulundu.


Karşılaşma sonrası konuşan Denizli, "Benim ligdeki iddiam hala sürüyor" derken "Ancak benim bu iddiama futbolcuların da uyması lazım. Saha içinde çok acemice hareketler yaparak Beşiktaş'ın büyüklüğünü unutanlar var. Bu sorunu bertaraf edeceğiz. Edemezsek başkalarını bertaraf edeceğiz" diye konuştu.

Transfer istemediğini bir kez daha tekrarlayan tecrübeli teknik adam "Bu futbolcular onlara ne kadar güvendiğimi biliyorlar ama galiba bu akşam unuttular. Yarın onlara bir daha hatırlatacağım" dedi.

Son haftalarda yaşanan düşüşü de değerlendiren Denizli, "Futbolda bunlar her zaman var. Bazen yükselirsiniz, bazen de düşersiniz. Biz bugünlerde düşüşteyiz. Bu hafta bütün bunları değiştireceğiz" ifadelerini kullandı.


DELGADO KONUSU
İstanbul'a bugün dönen Arjantinli futbolcuları Delgado konusundaki soruları yanıtlayan tecrübeli çalıştırıcı, ''Her futbolcu bu dönemde oynamak ister. Ben daha kendisini görmedim. Yarın kendisiyle görüşeceğim. Testlerini yapacağız. Ondan sonra karar vereceğiz'' dedi.

Denizli, Yusuf'un kadroda olmaması konusundaki soruyu ise ''Bu takımın 24 kişilik kadrosu var. Bazen bu oyuncular, bazen başka oyuncular olacak'' diye yanıtladı.

Tabata konusundaki eleştirilere değinen Mustafa Denizli, ''Zaman zaman oyun şeklinden kaynaklanan durum nedeniyle oynamayabilir. Kendisini ispat edecek çalışmaları zaten yapıyoruz'' dedi.

Mustafa Denizli, maçtan mağlup ayrıldıkları zaman üzülmemenin mümkün olmadığını vurgulayarak, ''Bazı şeyleri gerçekten kötü yaptık. Beşiktaş'a yakışmayan sonlarla karşı karşıya kaldık. Gol vuruşlarındaki eksikliğimiz sıkıntıya soktu. Yarından itibaren daha farklı bir arayışın içine girebiliriz. Kupadaki tablomuzun başarısız olduğu bir gerçek. Lig içinse zaman var. Şampiyonlar Ligi'ne favori başlamadık. Gruptan çıkmaya çalıştık. Ancak aldığımız puanlar yetmedi'' diye konuştu.