"Yeni başarılara uçma zamanı"

Beşiktaş Kulübü Başkanlığına geçen hafta yeniden seçilen Yıldırım Demirören, önlerindeki 3 yıllık süreci, geçmişte edindikleri tecrübeleri, Beşiktaş'a hizmet etmenin heyecanı ve şevki ile bütünleştirip, hedeflere ulaşacak bir dönem olarak gördüğünü belirtti. Demirören, "Şimdi hep birlikte yeni başarılara uçma zamanıdır" dedi.




Yıldırım Demirören, Beşiktaş Kulübü’nün aylık resmi yayın organı Beşiktaş dergisinin şubat sayısında yer alan yazısında, siyah-beyazlı camiaya ve taraftarlara seslendi. Demirören, 31 Ocak’ta Beşiktaş’a yakışan, sağduyulu, çağdaş, demokratik, katılımın yüksek olduğu bir genel kurulun gerçekleştirildiğini ve kulüpte yeni bir dönem başladığını vurguladı.

"Seçimin, Beşiktaş’ın asaletine yakışır bir ortamda başlayıp sona ermesinden büyük mutluluk duyduğumu, kazananın Beşiktaş olduğunu özellikle belirtmek istiyorum" diyen Demirören, şunları kaydetti: "Sizlerin teveccühü ile Beşiktaşımız için görev yapma onurunu bir
kez daha yaşayacağımız önümüzdeki üç yıllık süreci; edindiğimiz tecrübelerimizi, Beşiktaş’a hizmet etmenin heyecanı ve şevki ile bütünleştireceğimiz, hedeflerimize ulaşacağımız bir dönem olarak görüyorum. Bu vesileyle yönetim kurulum ve şahsım adına camiamızın bizlere gösterdiği güven için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Geçmiş yönetimde bizimle beraber çalışan bütün arkadaşlarımıza da teşekkür ederken,
yeni yönetim kurulumuzun, Beşiktaş için çalışacak, üretecek, bu heyecanı taşıyan isimlerden oluştuğunu özellikle belirtmek istiyorum."

"KAZANAN HEP BEŞİKTAŞ OLACAKTIR"

2004 yılında "Beşiktaş için kaybedecek bir dakikamız yok" felsefesiyle göreve başlayıp, Beşiktaş camiasına verdiği sözleri tek tek yerine getirmiş bir başkan olduğunu kaydeden Demirören, dergideki yazısında daha sonra şu görüşleri aktardı: "Beşiktaş için hedeflerimiz, hayallerimiz bitmez. Yeni dönemde de hepimiz bir bütün olarak, Beşiktaş için elimizi taşın altına koymaya, kulübümüz için hizmet etmeye, önemli ve kalıcı projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Şimdi hep birlikte yeni başarılara uçma zamanıdır. Yeniden el ele vermek, yeniden koordinasyon içinde çalışma zamanıdır.

Kulübümüze hizmet etmekten başka beklentisi olmayan bizlerin tek isteği, Beşiktaş’ın aydınlık yarınlarıdır. Siz büyük Beşiktaşlıların desteği ile kulübümüz hedeflerine, çok daha güzel günlere ulaşacaktır. Şanlı tarihimize yeni başarılarımızı sizlerle birlikte yazacağız.


Bugün olduğu gibi yarınlarda da kazanan hep Beşiktaş olacaktır."