Denizli çıldırdı

Nijerya Futbol Okulu bugün Ümraniye'yi ziyaret edecek. Ancak durumdan geç haberdar olan Denizli çileden çıktı: "Çok kritik bir maça çıkacağız, tesislerde kimseyi istemiyorum"




Beşiktaş adına Nijerya’da bir futbol okulu açılmış ve burada göze batan yeteneklerin kulübe kazandırılacağı açıklanmıştı. Bu proje kapsamında, Nijerya Futbol Okulu’nun bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ni ziyaret etmesi ve A2 takımıyla özel bir karşılaşmaya çıkması planlanıyordu. Ancak bir ayrıntı atlanmıştı: Beşiktaş-Eskişehirspor maçı... Futbol Okulu’nun ziyaretinden geç haberdar olan teknik direktör Mustafa Denizli, tesislerde tam anlamıyla terör estirdi.

‘Bir kişi bile istemiyorum’
Tecrübeli hoca kendisiyle görüşen idarecilere, “Eskişehirspor’la çok önemli bir maça çıkıyoruz. Artık her maç final. Takım kamptayken tesislerde kimseyi istemiyorum. Biz şampiyonluk için tüm oyuncuları motive etmek için büyük mücadele veriyoruz. Futbol okulu da nereden çıktı. Kararım kesindir... Takım dışından bir kişi bile burada bulunmayacak” diye çıkıştı. Denizli’nin bu sözleri üzerine yönetim ise çaresiz kaldı. İdareciler, futbol okulunun otobüsle gelip, alt sahada maç yapabilmek için izin çabalarını sürdürdükleri kaydedildi. Ancak Denizli’nin “Özel maç daha sonra oynanabilir” dediği öğrenildi.