Beşiktaşlı taraftarların hayalini kurduğu Ricardo Quaresma için yönetim İnter'le anlaştı, Portekizli yıldıza teklifini sundu. Şimdi söz sırası Q7'de...



Beşiktaşlılar’ın hayalini kurduğu Ricardo Quaresma’nın transferinde, yönetim tüm girişimleri tamamladı ve İstanbul’a döndü. Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu, Madrid’teki Şampiyonlar Ligi Finali’nde İnter’le masaya oturdu ve Quaresma’nın bonservisi konusunda anlaşmaya vardı. Sırada yıldız oyuncunun menaceri Jorge Mendes vardı. Mendes’le de görüşen Başkan Demirören, teklifini iletti. Daha önce Portekiz basınına, “Beşiktaş’ın beni istediğini biliyorum. Umarım kısa süre içerisinde bu iş çözülür” diyen Quaresma’nın, artık Siyah-Beyazlılar’a vereceği yanıt bekleniyor. Dün de Portekiz gazetelerine açıklamalarda bulunan 26 yaşındaki yıldız, “Ülkeme kesinlikle geri dönmeyeceğim. Futbol yaşantımı Avrupa’da sürdürmeye kararlıyım” yorumunu yaptı.

Müjdeli haber bekleniyor
Bu arada taraftarların da gelecek iyi haberleri dört gözle bekledikleri ve transferin olumlu sonuçlanması halinde Kartal Yuvası mağazalarında büyük bir yoğunluk beklendiği kaydedildi.