Oyun modları ve haritalar


Evet arkadaşlar oyuna yeni başlayanlar için fazla detaya inmeden anlaşılır bir biçimde modları ve haritaları anlatmaya çalışacağım...

Oyun 4 moddan oluşmakta bunlar ;

1.Search and Destroyer
Türkçe karşılığı bul ve yok et olan bu modda toplam 6 harita vardır bu hariralar ;
-Sub base
-Ceyhan
-Factory
-Blackwidow
-Port
-Mexico S&D
-Eagleeyes

Modun özelliği Black List takımının belirli noktalara bomba yerleştirmeleri ve bomba inflak edene kadar korumalarıdır.Global Risk takımı ise bombayı çözmek veya karşı takımın tüm üyelerini öldürmekle görevlidirler.13 round en az 5 round üzerinden oynanmaktadır.


2.Team Death Match
Türkçe karşılığı takım öldürme maçı olan bu modda toplam 6 harita vardır bu haritalar ;
-Mexico TD
-Egytp TD
-Monaco TD
-Factory TD
-Transportship(Ship) TD
-Train TD

Modun özelliği iki takım arasında geçen maçta belirlenen skora ulaşmaktır.Tüm oyuncuların toplam vurduğu rakip sayısı skoru gösterir.En az 40 en fazla 150 kişi öldürmekle veya 12dakikaya kadar çıkan sürece oynanır.


3.Ghost Mode
Türkçe karşılığı hayalet mod olan bu modda toplam 3 harita vardır bu haritalar ;
-Hakenkruez
-Laboratory
-Lost Relic

Modun özelliği Black List takımının belirli noktalara bomba yerleştirmesi ve bu bombaları inflak edene kadar korumasıdır.Black List takımı aynı zamanda hayalettirler , en ufak bir harekette yarı şeffaf bi hal alırlar ve sabit durduklarında rakip takım oyuncularınca görünmezler bu avantaja karşılık ellerinde silah yerine bıçak bulunmaktadır.Global Risk takımının görevi ise kurulu bombayı çözmek , düşürülen bombayı korumak veya rakip takımın tüm oyuncularını öldürmektir.Bölüm en fazla 13 round en az 5 round üzerinden oynanmaktadır.


4.Elimination
Türkçe karşılığı yok etmek olan bu modda toplam 2 harita vardır bu haritalar ;
-Colombia
-Crossroad

Modun özelliği rakip takımın tüm oyuncularını vurarak skora 1 puan eklemektir.5 round dan 13 rounda kadar uzayabilen bu moddaki haritalar birbirinden tamamen farklıdırlar.Crossroad isimli haritada silahlar yerdedir , Colombia isimli haritada ise kendi silahlarınızla oynamaktasınız.