Xbox 360'a Özel Demo, Oyunculara 2011 Yılının En Çok Beklenen Oyunlarından Birine Erken Bakış İmkanı Verecek

Electronic Arts ve ödüllü geliştirici Crytek bugün Crysis 2 Çokluoyuncu Demosunu duyurdu. Çokluoyuncu demosu 25 Ocak'tan itibaren Xbox Live Gold üyeleri için Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemine özel olarak sunulacak ve oyunculara seriyle özdeşleşen Nanosuit'i çokluoyuncu ortamlarında test etme imkanı verecek. Crysis 2, 2010 yılında sağlam, bağımlılık yapıcı ve etkileyici çokluoyuncu özellikleriyle dünyanın dört bir yanındaki eleştirmenlerden tam not almıştı. Crysis 2 çokluoyuncu modu oyuncuları, iki takımın hızlı, güçlü ve görünmez olmak için Nanosuit güçlerini kullanarak ölesiye savaşacakları, mahvolmuş haldeki Manhattan'a bırakıyor. Haritalar Crytek'in baştan yarattığı New York şehrinde geçecek ve oyuncuların stratejilerini oluşturmalarını, yüksekten ve alçaktan saldırıp, savunma yapmalarını gerektirecek dikey bir oynanış sunacak.

Crysis 2'nin çokluoyuncu modlarına yeni bir bakış açısı sunduğunu belirten Crytek CEO'su Cevat Yerli, "diğerlerinden ayrılacak ve oyunun birinci şahıs savaş oyunları türündeki yerini sağlamlaştıracak. Nanosuit oyunculara daha önce yaşamadıkları ölçüde bir güç hissi verirken, New York şehri de bir çok farklı imkana sahip mükemmel bir oyun alanı sunacak" diye konuştu.

Crysis 2 Çokluoyuncu Demosu "Skyline" haritasını içerecek ve iki oyun modu sunacak; "Team Instant Action" ve "Crash Site". "Team Instant Action" iki takımın karşı karşıya oynadığı ve oyuncuların çok sayıda düşman öldürerek rütbe kazanabildikleri bir mod. "Crash Site" ise oyuncuların uzaylı podlarını koruyup düşmanları uzak tuttukça puan kazanacakları bir kontrol savaşı. Crytek'in uzman çokluoyuncu stüdyosu Crytek UK tarafından geliştirilen çokluoyuncu kısmında altı oyun modu ve New York'un tanınmış mekanlarını kullanan 12 harita bulunacak. Oyuncular sefer boyunca 50 çokluoyuncu rütbesi kazanabilecek, silahlarını ve Nanosuit'i geliştirebilecekler. Crysis 2 Çokluoyuncu Demosu hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen http://crysis.ea.com/demo adresini ziyaret edin.

Crytek'in son teknoloji ürünü, çok platformlu oyun geliştirme sistemi CryENGINE®3 üzerine kurulmuş olan Crysis 2, Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için 25 Mart 2011'de Avrupa'da piyasada olacak. Crysis 2 hakkında daha fazla bilgi almak için http://crysis.ea.com veya mycrysis.com adreslerini ziyaret edebilir, oyunu http://www.twitter.com/crysis Twitter adresinden takip edebilir veya http://facebook.com/crysis Facebook sayfasından hayran olabilirsiniz.