Acıbadem Sağlık Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar NTV Spor'a önemli açıklamalarda bulundu. Aydınlar kaçan Avrupa şampiyonluğuna rağmen voleybola desteklerinin süreceğini müjdelerken başkanlık için açık kapı bıraktı.



Acıbadem Sağlık Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Türk voleyboluna son dönemlerde verdiği destekle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmış durumda. Aydınlar, NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Burcu Hakyemez Dal'ın sorularına yanıt veren Aydınlar, en çok merak edilen Fenerbahçe'ye başkan adayı olup olmayacağı konusunda ise açık kapı bıraktı. Aydınlar, kaçan Avrupa şampiyonluğuna rağmen voleybola desteklerinin süreceğini müjdeledi.
Mehmet Ali Aydınlar NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu


"3 SENE ÖNCE BUNLARI SÖYLEMEK HAYALDİ"
Mehmet Ali Aydınlar "Avrupa üçüncüsü olduk diye çok eleştirildik. Ama bunu söylemek bile 3 sene önce hayaldi. Hatta tüm takımlar için hayaldi. Biz ilk yola çıktığımızda bu hedefi koyduk. İki senedir biz final fourdayız. Bu sene de yine orada olacağız. Kısa süre içerisinde birçok kupa aldık. bu Türkiye'de voleybolun geldiği noktaya katkımızın göstergesidir" diye konuşurken Jan De Brandt ve Ze Roberto ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

"TEK SEÇİM ZE ROBERTO'YDU"
Voleybolla ilk ilgilenmeye başladığı dönemde voleybol camiasının İtalyanlar antrenörlerden çok şikayetçi olduğunu belirten Aydınlar, Vakıfbank GSTT'un Avrupa şampiyonu olmasıyla birlikte İtalyanların yine gözde haline geldiğini ifade etti. Jan de Brandt'ı hem iş anlayışı hem de karakter olarak çok sevdiğini sözlerine ekleyen Aydınlar, "Onun yerine tartışma yaratmayacak bir isim getirmemiz gerekiyordu ve o isim de Ze Roberto'ydu" dedi.

"GAMOVA'NIN GİTMEK İSTEDİĞİNİ DUYDUĞUMDA YIKILDIM"
Mehmet Ali Aydınlar Gamova'nın Fenerbahçe Acıbadem'den ayrılmasıyla ilgili de samimi konuştu. Rus yıldızın ayrılacağını ilk duyduğunda büyük bir şoka girdiğini ve hatta evden çıkamadığını söyleyen Aydınlar "Gamova'nın gitmesini hiç istemedik. Çok ısrar ettik. Kişisel nedenler ve bazı dil sorunları nedeniyle gitmek sitedi. Bunu duyduğumda yıkıldım. Eve gittim ve adeta çıkamadım. Onun gitmesiyle yıkıldım" diye konuştu.
Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Başkanlığı için de açık kapı bıraktı. Aydınlar "Zamanı gelince her şey konuşulur" dedi.