Fenerbahçe'de adalesindeki ödemin büyük olduğu açıklanan Dia'nın Spor Toto Süper Lig'de Bucaspor'a karşı forma giymesinin zor olduğu belirtildi.



Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Bucaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü.
Ligde Kadıköy'de Gaziantepspor ile yaptığı maçın ardından dünü dinlenerek geçiren sarı-lacivertli ekip, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.
Isınma ve koordinasyonun ardından isabetli pas ve dayanıklılığa dayalı taktik çalışma yapan sarı-lacivertliler, yarı sahada çift kale maçla antrenmanı tamamladı.
7 futbolcunun katılmadığı antrenmanda sağ kasığında sakatlık sorunu yaşayan Özer de antrenmanı yarıda bırakarak çalışmaya devam edemedi.

GÖKHAN'IN OMZUNDA YIRTIK, DİA'DA ÖDEM
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeye giden kaptan Alex'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Niang, Dia, Gökhan Gönül, Selçuk ve Bilica ile hasta olan Yobo antrenmana katılmadı.
Gökhan Gönül'ün sağ omzunu tutan bağlarda kısmi yırtık ve zorlanma tespit edildiği, ancak oynamasına engel teşkil edecek bir durum bulunmadığı açıklandı.

Gaziantepspor maçında sağ üst adalesine aldığı darbe nedeniyle bacağında ödem oluşan Dia, tedavi olup, bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı koşu yaptı. Adalesindeki ödemin büyük olduğu açıklanan Dia'nın Bucaspor maçı için durumu henüz belli değil.

Sarı kart cezası nedeniyle Bucaspor maçında forma giyemeyecek olan Niang'ın sol alt adalesinde darbeye bağlı oluşan ödemin tedavisi sürerken, Senegalli futbolcunun durumunun iyiye gittiği belirtildi.
Selçuk kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalışırken, Bilica'nın sağ aşil tendonunda ağrı bulunduğu ifade edildi.
Yobo ise geçirdiği bağırsak enfeksiyonu nedeniyle antrenmana katılmadı.

Bu arada, Gaziantepspor maçından sonra yapılan ilk antrenmanda sağ kasık bölgesindeki sertleşme nedeniyle antrenmanı yarıda bırakan Özer, bugün de aynı sorun nedeniyle çalışmayı tamamlayamadı.
Öte yandan, Fenerbahçe'de son iki haftanın formda ismi Caner antrenmanın sonunda bir pozisyonda kale direğine çarptıktan sonra acı içinde yerde kalarak teknik heyeti korkuttu.
A2 takımıyla maç yapan genç futbolcular Berk, Okan ve Hasan takımdan ayrı koşu yaparak çalışmalarını sürdürdü.