Sarı-Lacivertliler Lefter'in vefatıyla büyük üzüntü yaşarken, takıma destek vermek isteyen taraftarlar dün maça koştu. Soğuk havaya rağmen Manisalılar'ın da akın ettiği karşılaşmada tribünlerin büyük bölümü doldu.




Fenerbahçe ve Milli Takımımız’ın efsane ismi Lefter Küçükandonyadis’in ölümü Sarı-Lacivertli camiada büyük üzüntüye sebep olmuştu. Fenerbahçeliler Lefter’e son görevlerini önceki gün yerine getirirken, dün oynanan maça koşan taraftarlar da takımlarına destek vermeye çalıştı. 20 bin kişi kapasiteli 19 Mayıs Stadı, Manisasporlu taraftarların da maça akın etmesiyle büyük ölçüde doldu. Eksi 2 dereceye rağmen maça olan ilginin büyük usta Lefter’e gösterilen saygının bir ifadesi olarak algılandı.


Nostaljik forma giydiler


Bu arada Fenerbahçeli futbolcular dünkü karşılaşma öncesi sahaya Lefter’in oynadığı dönemdekiyle bire bir özelliklere sahip nostaljik formayla çıktı. Futbolcular daha sonra bu formaları çıkarttı. Diğer yandan Saracoğlu Stadı’nda düzenlenen törende tribüne asılan 25x30 metre ebatlarındaki dev formanın futbolcular ve taraftarların
imzasına açılacağı kaydedildi.