Fenerbahçe’nin son gündem maddesi olan Kocaman-Alex tartışmasında yönetimin devreye girmesi ile sorun sümen altı edilirken, Alex, Gaziantepspor ve Spartak Moskova maçlarında sahaya çıkıp, on birde forma giyecek.
Moskova’da oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında sahaya çıkan on birde kendisine yer bulamayan ve yedek kaldığı için karşılaşmadan sonra Twitter’den “Kıskançlık” iddiasını ortaya atan Alex’in eleştirisinden vazgeçmesi üzerine sorun soğumaya alındı.
Alex’in kapalı kapılar ardından Teknik Direktör Aykut Kocaman’dan özür dilediği, yönetimin de oyuncuya ceza verdiği konuşulurken, Alex’in sıradaki kritik maçlarda sahaya çıkmasına ve on birde oynamasına karar verildi.
‘El ele buraya’
Fenerbahçe camiasının taraf tutmakta zorlandığı Kocaman-Alex sürtüşmesinde asıl kararı ise tribünler verecek.
Gaziantepspor ile yarın (cumartesi) oynanacak olan lig maçının ceza nedeniyle erkek seyircilere kapalı olması, gözleri Spartak Moskova maçında oluşacak tribünler tavrına çevirdi. Önümüzdeki hafta Çarşamba günü oynanacak olan Spartak Moskova maçında taraftarın Teknik Direktör Aykut Kocaman ile kaptan Alex’i tribünlerinin davet edip, barış sağlamak için büyük çaba harcaması bekleniyor. Sarı lacivertli taraftarların, ikiliyi omuz omuza tribünlere davet edip, sevgi gösterisinde bulunması için hazırlıklar yapılıyor.