Fenerbahçe’de stoper konusunda net karar verildi. İstanbul BŞB’den Holmen’in ardından Portekiz Milli Takımı’nın kaptanı Bruno Alves de Sarı-Lacivertli formayı giymeye adım adım ilerliyor.

Alves için Fenerbahçeli yöneticiler, 8 milyon Euro isteyen kulübü Zenit’e 5 milyon Euro teklif etti. İkinci teklif ise 2 milyon Euro artı+Krasic olarak belirlendi. Rus kulübüne resmi teklifi yapan Sarı-Lacivretli kulüp bugün ya da yarına kadar kesin yanıt bekliyor. Bruno Alves’in menajeri yıllık 2.5 milyon Euro öneren Fenerbahçe’nin 3 yıllık teklifini kabul etmiş durumda. Ya Krasic + para ya da 5 milyon Euro teklifinden birini Rus kulübünün kabul etme durumunun olduğu belirlendi.

‘FENERBAHÇE’YE GİTMEK İSTİYORUM’

Portekiz Milli Takımı’nda forma giyen Bruno Alves’in çok iyi bir seçim olduğunu söyleyen Raul Meireles de transfer için aracı oldu. Meireles hem oyuncunun kendisine, hem de menajerine Türkiye’yi anlatıp, İstanbul’un çok iyi bir şehir olduğunu söyledi. Yıldız futbolcu bunun yanı sıra Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağını belirtip aynı zamanda ödemelerde sıkıntı olmadığını anlattı. Bu gelişmeler ve Meireles’in verdiği bu bilgiler sonrasında Bruno Alves’in de menajerine. “Kulüple görüş ve hızlandır. Ben Fenerbahçe’ye gitmek istiyorum” dedi. Yapılan bu görüşmelerin ardından yıldız futbolcunun işi artık imzaya kaldı ve transfere son noktanın bu hafta içerisinde konulması bekleniyor.